Bodrum Gündem

LIONS Akdeniz Konferansı Bodrum da Yapılacak..

Bodrum turizm mevsimini kış aylarına yaymak için, başarılı bir girişim de Lions Kulüplerinden geliyor.

LIONS Akdeniz Konferansı Bodrum da Yapılacak..
23.10.2009
0
A+
A-

Uluslar arası Lions Akdeniz Konferansının 13.sü, davetli bulunan Portekiz, İspanya, Fransa, İtalya, Malta, Slovenya, Hırvatistan Yunanistan, Kıbrıs, KKTC, Irak, Lübnan,  Ürdün, İsrail, Mısır Fas, Tunus ve Cezayir lionları ve misafir ülke temsilcilerinin katılımı ile 25 – 28 mart 2010 tarihinde Bodrum Kefaluka Resort Hotelde yapılacak.


 


Akdeniz Konferansı Türkiye Temsilcisi ve Bodrum 2010 Konferansı Başkanı Dr. Metin Taşkent 2010 Lions Akdeniz Konferansı için Türkiye’nin koyduğu adaylık, Tunus’ta oylandığını ve oylama sonucu “2010 Akdeniz Konferansı Bodrum/Türkiye” olarak oy birliği ile kabul edildiğinin bilgisini verdi. buy vardenfil online


 

Colchicine online

Bodrum Kefaluka Hotel’de basın toplantısı düzenleyen Dr. Metin Taşkent konu ilgili açıklamalarında “Bu gün Türkiye’de mevcut yaklaşık 7200 lion mensubu 337 Lions Kulübü bulunmaktadır. 20’yi aşkın Lions Kulübü temsilcisi ve misafir temsilciler ile birlikte 500 kişinin durgun sezonda Bodrum’a gelecek. Dolayısı ile bu konferans, tanıtım ve ekonomik fayda anlamında çok önemlidir. Bodrum Yarımadasına canlılık getirecek olan bu konferansa Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Belediyelerinde katkı vermektedir. dedi.


Strattera Buy

 


Üç gün devam edecek olan konferans süresince organize edilecek çalışma oturumlarında ülkemizi ve dünyayı ilgilendiren aktüel konular ele alınacak. Konferans, Eko Turizm, Küresel ısınma ve Kadına Uygulanan Şiddet konularının tartışılacağı, üç ana başlık altında olacağı belirtildi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.