Bodrum Gündem

Zeytinada Otel 10uncu yılını kutladı

Bodrumda faaliyette olan ve 10uncu yılını dolduran Zeytinada Otel, bu günü tüm personeliyle düzenlediği Yaza Veda temalı personel gecesiyle kutladı.

Zeytinada Otel 10uncu yılını kutladı
27.10.2009
0
A+
A-

Geçtğimiz sezon Herşey Dahil’den Yarım Pansiyon’a geçerek önemli bir değişime sahne olan tesisin genel müdürü Alişir Şahin gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Bazı sektör temsilcileri tarafında önce yadırgansa da daha sonraları takdir alan Zeytinada Otel, hem bölge esnafına sağladığı fayda hem de Turizm’e ve Bodrum’a değer katmanın sevincini çeşitli hediyelerin de verildiği “Yaza veda ” temalı personel gecesiyle tüm çalışanlarıyla kutladı. Global krizin yaşandığı bir yılda, kaliteye yaptığı yatırım, % 100 misafir memnuniyeti odaklı yaklaşım, mutlu ve aynı hedefe kilitlenmiş aynı heyecanı yaşayan, Türk Turizmi ve Bodrum’u temsil etmenin bilincinde olan mutlu personeli ve ekip dayanışmasıyla krizi başarıya döndürdü.’dedi.


 

Cheap Albendazole Colchicine online

Şahin açıklamasını şöyle sürdürdü: ‘Son yıllarda Turizm Sektörünün mevsimsel özelliğinden dolayı turizm çalışanları 6 ay çalışıp daha sonra da işsiz kalma gibi sorunlarla karşılaşmakta, belirli bir süre sonra da sektörü terk etmekte ve yetişmiş insan gücü farklı sektörlere kaymaktadır. 10 yıldır kaliteli hizmeti ön planda tutan ve en büyük karlılığı misafir memnuniyeti olduğunun bilincinde olan Zeytinada Otel 12 ay Turizm Sektörüne hizmet verebilmek için fizibilite çalışmalarına devam etmektedir. Fakat başta havaalanının 12 ay operasyona hazır olması, Bodrum’a 12 ay yurt dışından yolcu gelebilmesi, tamamlayıcı unsurlar olan kültür, eğlence, alış veriş ve yiyecek içecek hizmeti sunan birimlerin de konaklama faaliyetine destek olması gerekmektedir. Zeytinada Otel bu konuda, Turizm Sektörü,Yerel yönetim, Sivil Toplum Örgütleri, Derneklerin taşın altına elini koymaları taktirde kaliteli 12 ay turizmin neden olmasın diye düşünüyorum.’


Tesis düzenlediği gecede ayrıca, otelde stajyer olarak çalışmaya başlayan daha sonra kadroya geçen Nadide Yılmaz’a gösterdiği başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı departman müdürlerinin oy birliğiyle yılın personeli seçti. Yılmaz, plaketini Zeytinada Otel Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Bayraktaroğlu ve Genel Müdür Sayın Alişir Şahin’den aldı.
buy Propranolol online
Yorumlar

  1. nadide yılmaz dedi ki:

    çok özledim o günleri