Bodrum Gündem

BOSİAD Bodrum İçin Yeni Projeler Hazırlıyor..

BOSİAD Aylık Yönetim Kurulu Toplantısı geniş katılımlı olarak Kıvanç Otelde gerçekleştirildi.

BOSİAD Bodrum İçin Yeni Projeler Hazırlıyor..
28.10.2009
0
A+
A-


Geçtiğimiz ay yapılan faaliyetlerin sunumu ile başlayan toplantıda, Bodrum için ileriki günlerde gerçekleştirilecek projeler değerlendirildi.


 


GEKA ile ilgili olarak, geçtiğimiz aylarda Bodrum’dan Bodrum Belediyesi, Bosiad ve Çekek Alanı Kooperatifinin seçildiği ve il genel kurul toplantısına Bosiad temsilcisi Kıvanç Esendemir’in katıldığı bilgisi verildi. Kıvanç Esendemir katılımcılara GEKA ile ilgili bilgiler verdi.


 


Kalite Denetleme Projesi çalışmaları ile ilgili Genel Koordinatör Celal Gürsoy katılımcılara sunum yaptı. Bodrum’da ticaret yapan tüm işletmelerin kendi kendilerini otokontrol altına alması olarak ifade edilen proje için çalışmaların devam ettiği kaydedildi. Fluoxetine price


 


Bosiad üyesi Çiğdem Sarı “Türk Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Projesi”nin geldiği aşamaları anlattı. Projenin Turizm Bakanlığı tarafından kabul gördüğü ve Yunus Emre Vakfı ile Bosiad işbirliği ile Bodrum’a Almanya’dan gençlerin getirilerek. Türk Kültürü ve Türkçe eğitimi verilmesi olarak planlandığı ifade edildi. Bu proje ile kış dönemlerinde açık olan otel ve diğer işletmelerin hareketlenmesine katkı sağlaması açısından önemli bir proje olarak değerlendirildi.


 

Buy Cialis super active order Robaxin online

Bosiad Yönetim Kurulu Toplantısına, Kızılay İlçe Başkanı Taylan Tüfek’te katıldı.Tüfek “ Bosiad ve Kızılay birlikte projeler hazırlayabilir, işbirliği yapabiliriz. Hazırladığınız projeler beni çok heyecanlandırdı” dedi.


 


Toplantı sonunda Ece Kuru Temizleme Sahibi Emel Akın bildirisi ve önerisi ile Kısırlık köyü ilköğretim okulunun klima ve kitap yardımı yapılması kararı alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.