Bodrum Gündem

CUMHURİYET KUPASI Sahiplerini Buldu…

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yelken Kulübü, 27 Ekim – 01 Kasım tarihleri arasında Türkiye Açık Optimist Laser Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

CUMHURİYET KUPASI Sahiplerini Buldu…
30.10.2009
0
A+
A-


Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Eurobank Tefken sponsorluğunda gerçekleşen yarışlara Bodrum Belediyesi de destek verdi. Yaklaşık 450-500 kadar sporcunun katıldığı yarışlar 28 Ekim Sildenafil online Çarşamba Günü Saat 12.00 ‘de start aldı. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 86.Yıldönümünde, 29 Ekim Perşembe Günü saat 11.00’de başlayan yarışlarda Bodrum Belediyesi Cumhuriyet Kupası da sahiplerini buldu. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun törenlerle ve  etkinliklerle tüm gün boyunca yaşandığı bu en büyük bayramda, Cumhuriyet Kupası için süren kıyasıya mücadelenin buy Disulfiram Ödül Töreni Saat 18.00’da Forever Clup’ta yapıldı.


28-29 Ekim tarihlerinde devam eden yarışlarda derece alanlar büyük bir coşku içinde, Bodrum Belediye Başkanlığının verdiği kokteylde bir araya geldiler:


Optimist Genel’de Birincilik kazanan Can Obuter’e ödülünü Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Yıldızhan verdi. Yarışlarda,   Bora Olcav 2., Şeref Ünlü 3.; Selim Hekimoğlu 4. ve İbrahim Balanlı 5. oldular. Optimist Bayanlarda 1. Zeynep Yentür, 2. Tuğba Öksüz ve 3. Saliha Yılmazçelik ourken, Optimist Junior Kategorisinde 1. Şeref Ünlü, 2. Emir Mete, 3. ise Recep Karabıyık oldu.


Laser Standart’da Genel Kategoride 1. Onur Bilgen, 2. Utku Gönener, 3. Alican Başeğmez olurken Genç Kategorisi’nde ise 1. Utku Gönener, 2. Alican Başeğmez, 3. ise Cem Gözen oldu.


Laser Radial ‘de Genel Kategoride 1. Onur Derebaşı, 2. Orsa Reis Levent, 3. Berke Andiç olurken, Laser Radial Bayanlar da 1. Berke Andiç, 2. Ecem Güzel, 3. Simge Serim oldu. Laser Radial Genç Kategorisinde ise 1. Orsa Reis Levent, 2. Berke Andiç, 3. Mehmet Türeli oldu.


Laser 4.7 Kategorisinde 1. Levent Ahiskalı, 2.Okan Arın, 3. Yaşar Kabakçıoğlu ilk üç dereceye girerken, Laser 4.7 Bayanlar Kategorisinde 1. Nazlı Hilal Karadeli, 2. Buse Karagöbek, 3. Beril Çalışkan oldu. Laser 4.7 Jonior Kategorisinde 1. İnanç Haliloğlu, 2. M. Yalçın Zenginer, 3. Tolga Atay, ilk üçe giren sporcular oldular.  Çok renkli geçen ödül töreni, kupaların sahiplerine verilmesinden sonra son buldu.


 

 








buy Mebendazole
Fotoğraflar: Ali Dizdar.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.