Bodrum Gündem

FEE Mavi Bayrakta Türkiyeye tam not verdi

(TURÇEV) tarafından organize edilen toplantılara katılan FEE üyeleri 3 Kasım günü Türkiyeden ayrıldı. FEE Başkanı Eriksen, Türkiyenin çevre ve eğitimi konusunda Avrupanın başarılı ülkelerinden olduğunu vurguladı.

FEE Mavi Bayrakta Türkiyeye tam not verdi
04.11.2009
0
A+
A-

İstanbul’da bulundukları sürede Ataköy ve Fenerbahçe Marinaları’nda da incelemelerde bulunan FEE Yetkilileri, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın İklim Değişikliği Konusunda İlköğretim Okulları arasında başlattığı Yenilikçi Fikir Yarışması’nın Türkiye Finali Ödül Töreninde de yer aldılar.

Türkiye’nin çevre ve eğitimi konusunda Avrupa’nın başarılı ülkeleri arasında bulunduğunun altını çizen FEE Başkanı Jann Eriksen, Türkiye’deki Mavi Bayrak sayısındaki artış nedeniye TÜRÇEV’i kutladı. Ege Bölgesi’nde Mavi Bayraklı tesis sayısının giderek arttığına dikkat çeken Eriksen, bu gelişmenin sürmesi halinde bir uluslarası toplantıyı da Ege’de yapmaktan mutluluk duyacağını dile getirdi.


purchase Lamisil FEE’nin İstanbul etkinliklerine ev sahipliği yapan TÜRÇEV Başkanı Rıza Epikmen ise, FEE’nin İcra Kurulu Toplantısını İstanbul’da yapmasının kendilerini onurlandırdığını belirterek, vakfın kendilerine verdiği bu önemin Türkiye’de Mavi Bayrak sayısının artışına katkıda bulunacağını söyledi.

buy levonorgestrel Strattera No Prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.