Bodrum Gündem

Altıparmak: Butik otellerle devam edin

Turizmde önemli olanın turist sayısı değil yapılan harcama olduğunu söyleyen Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, turistler tarafından da benimsenen butik otel tarzının Fethiyede devam etmesi gerektiğini belitti.

Altıparmak: Butik otellerle devam edin
08.11.2009
0
A+
A-

Vali Altıparmak, Seki Erendağı Kış Sporları Altyapı Hizmet Birliği′nin ofis açılışı için Fethiye′ye geldi. Dispanser Sokak üzerinde bulunan ofisin açılışında konuşan Altıparmak, ilçedeki turizm hareketliliğini değerlendirdi.


Fethiye′de uygulanan butik otel tarzı turizmin, yabancılar tarafından 5 yıldızlı otellerden daha fazla rağbet gördüğünü belirten Altıparmak, Fethiyeli turizmcilere bundan vazgeçmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.



Büyük otellerin insanları kendisine cezp etmesine rağmen harcama alışkanlıklarını yok ettiğinin altını çizen Vali Altıparmak, turist sayısını artırmak yerine harcadığı miktarı artırmanın turizm açısından daha verimli olacağına işaret etti.

purchase Viagra buy Dapoxetine online


Muğla genelini kapsayan butik otellerin organik tarımla iç içe getirilip turizm yelpazesinin geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Altıparmak, “Değerlerimizi koruyup geleceğe taşımalıyız. Bunu da en iyi butik otellerle yaparız. Antalya′da insanlar 5 yıldızlı otellere kapanıyor ama hiç harcama yapmadan ülkelerine geri dönüyor. Biz bunu istemiyoruz. Biz 3 milyon, 5 milyon turist gelsin hevesinde olmamalıyız. Bizim hedefimiz turiste en fazla harcama yaptırmak olmalıdır” dedi.


Altıparmak, her yıl binlerce kişinin yamaç paraşütü ile atlayış yaptığı Babadağı yolunun parke döşenmesi için de çalışmaların başladığını aktardı.


purchase Indocin Konuyla ilgili olarak Fethiye Kaymakamlığı′na 200 bin TL aktarıldığını kaydeden Altıparmak, Babadağı′na çıkıştan itibaren 2 kilometrelik mesafe ve atlayış pistlerinin yeni sezona parke taşı döşenmiş olarak gireceğini açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.