Bodrum Gündem

Mövenpick, Bodrumdan ayrıldı

Bodrumda faaliyette olan Mövenpick, 3 yıllık sözleşme süresinin sonunda Bodrumdan ayrıldı. 92 odalı otel mal sahibi olan Mak-Yol tarafından Doria Hotel Bodrum olarak çalıştırılacak.

Mövenpick, Bodrumdan ayrıldı
09.11.2009
0
A+
A-

Mak-Yol İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Çebi, şu anda 10-12 uluslararası zincirle otelin işletmesi için temas halinde olduklarını çıkan sonuca göre ya oteli kendilerinin işleteceğini ya da uluslararası bir zincire vereceklerini açıkladı. Otelin yanında kendilerinin 59 villadan oluşan Doria Evleri’nin de bulunduğunu hatırlatan Çebi, “Eğer yeni bir uluslararası zincirle anlaşırsak Mayıs ayından itibaren yeni işletmecisiyle otel hizmete başlar” dedi.



Mövenpick Hotel’in İsviçre kökenli olduğunu ve ağırlıklı olarak İsviçre ile Almanya pazarında güçlü olduğuna dikkat çeken Çebi, Bodrum piyasası için İngiltere pazarında güçlü bir grubun daha başarılı olacağını, bu yüzden de yeni işletmeci seçerken bu konuya dikkat edeceklerini açıkladı. Çebi, yaklaşık 10-12 uluslararası zincirle 2.5-3 aydır görüşmelerinin sürdüğünü ve yıl sonuna kadar bir sonuç alınabileceğini de aktardı. order Baclofen online


 


31 Ekim itibarıyla Bodrum’daki operasyonunu tamamlayan Mövenpick’in Antalya’da bir otel işletmek için arayışta olduğu ve yine Mak-Yol’la birlikte hareket etmek istediği de öğrenildi.


 

buy Viagra online buy Vermox

Adnan Çebi, bu konuda, “Antalya’da Kemer Tünelleri, havalimanı pisti, Kaş’ta marina gibi inşaat işleri yaptığımız için pazara yakınız. Otel teklifleri geliyor. Mövenpick, Rusya ve Almanya pazarlarına hitap edebilecek bir zincir bu yüzden bu şehirde işbirliği yapabiliriz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.