Bodrum Gündem

Türkiye Değişim Hareketi Bodrum Gündem Gazetesini Ziyaret Etti.

TDH Türkiye Demokrasi Hareketi İl Başkanı Ertuğrul Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bodrumda basın ziyaretlerine başladı.

Türkiye Değişim Hareketi Bodrum Gündem Gazetesini Ziyaret Etti.
12.11.2009
0
A+
A-

Gazetemizi ziyaret eden Başkan Özcan, Bodrum basınının duyarlılığına ve sorunlarına TDH olarak duyarsız kalmayacaklarını kaydeden Özcan, “Her zaman halkın aydınlanmasını sağlayan Basın Kuruluşlarının yanında olacağız. ” dedi.

 

Bodrum TDH İlçe Başkanlığın′dan Genel Merkezin Muğla İl′inin de  oluşma görevini kendisine verdiğini Muğla İl Başkanlığının vekaleten olduğunu açıkladı.

Muğla İl′in oluşumunu ve esas İl Başkanı′nın belirlenmesinden sonra, Bodrum İlçe Başkanlığına devam edeceğini ifade etti. 
purchase Clonidine
 

Tüm İlçelerle de çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Özcan “Marmaris İlçe Başkanlığı ve Bodrum Yalı Belde Başkanlığı atadı. Önümüzdeki hafta içerisinde Milas , Yatağan , Fethiye , Ortaca , Dalaman , Datça ve diğer İlçe ve Beldeler atanacak” dedi.

 

İl Başkanı Özcan siyaseti çamur atarak değil, siyaseti sağ-sol ayrımı yaparak değil, tüm Türkiye′yi birleştirici anlayış içerisinde Merkez Parti olmayı hedeflediklerini belirterek şöyle devam etti “Özellikle, Bodrum′un Türkiye′de bir marka olması ve halen bir Millet Vekili′nin olmaması bizleri siyaset arenasına inmeye zorladı. Genel Merkezimizin özellikle Bodrum′a Muğla İlinin oluşturulmasını, Bodrum İlçe Başkanlığına vermesi, Mustafa Sarıgül′ün Bodrum′a ne kadar değer verdiğini sizlere bildirmek isterim”

 
buy Baclofen
 
Lamisil at low prices
 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.