Bodrum Gündem

Turgutreis CUMHURİYET KADINLARI soruyor? TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR?

Turgutreis Cumhuriyet Kadınları Derneği 21 Kasım 2009 Cumartesi günü saat 14:00 de açılıyor.

Turgutreis CUMHURİYET KADINLARI soruyor? TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR?
18.11.2009
0
A+
A-


21 Kasım 2009 Cumartesi günü, saat 16:00 da Sabih Kanadoğlu, Şükran Soner ve Av.Şanal Sarıhan’ın katılacağı “Türkiye Nereye Gidiyor” konulu panel düzenleniyor.


 


Panel Katılımcıları:
Sabih KANADOĞLU Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı
Şükran SONER Gazeteci Yazar
Av.Şanal SARIHAN CKD Genel Başkanı
 
 
AÇILIŞ:21 Kasım 2009 Cumartesi saat 14:00 de Dernek Binamız Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 4018 sokak no:15/1  Turgutreis/Bodrum
PANEL:21 Kasım 2009 Cumartesi saat 16:00 da Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi Konferans Salonu Turgutreis/Bodrum
İrtibat için: Tel:0 532 263 03 97


 


 


cheap Ketorolac  


 


 


buy Indocin online Cumhuriyet Kadınları Derneği Cumhuriyet Kadınları Derneği,Ulusal Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet Devrimleri ile kazanılmış olan ekonomik ve siyasal bağımsızlığın, özgürlük , demokrasi ve aydınlanmanın korunması, savunulması , ülke ve halk yararına geliştirilmesi  için çalışan bir sivil toplum örgütüdür.


Sabih Kanadoğlu, Kimdir?


20 Mayıs 1938 tarihinde İzmir′in Menemen ilçesinde doğdu. Kabataş Erkek Lisesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi′nden 1959 yılında mezun oldu. Askerliğini, Ankara′nın Çubuk ilçesinde Yedek Subay Piyade Asteğmen ve Teğmen olarak yaptı. Burhaniye Hakim adayı olarak, mesleğe başladı. Sırasıyla Orhaneli ve Erzurum Cumhuriyet Savcılığı, Bingöl Sulh Hakimliği, Tokat ve Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı, İzmir Ceza Hakimliği ve Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi ile Adli Yargı Adalet Komisyonu görevlerinde bulundu. “Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Hukuku” adlı eserinin yanı sıra, çeşitli yerlerde yayınlanmış makaleleri vardır. 19 Temmuz 1984 tarihinde Yargıtay üyeliğine seçildi. Yargıtay Büyük Genel Kurulu′nca 26 Aralık 1994 tarihinde ilk kez, 28 Aralık 1998 tarihinde de ikinci kez Yargıtay On birinci Ceza Dairesi Başkanlığına seçildi. Yargıtay Büyük Genel Kurulu′nca gösterilen adaylar arasından, 19 Aralık 2000 tarihinde, cumhurbaşkanı tarafından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı′na seçildi.


Şükran Soner Kimdir?
1946, Yugoslavya, Kosova, Priştine doğumlu. 1956 göçmeni. 1966′da Cumhuriyet Gazetesinde haberci olarak çalışmaya başladı. işçi hakları, üniversiteler, eğitim ve sağlık alanlarında uzmanlaştı. Uzun dönemli işçi ve eğitim sayfaları hazırladı.
Gazetecilik yaşamı boyunca uzmanlaştığı alanlarda yazı yazmaktan daha yoğun sayılabilecek bir tempoda sendikal, meslek örgütleri ile siyasi partiler ve demokratik platformların söyleşi, panel, seminer etkinliklerine katılan Soner, insan Hakları Derneği, Ada Dostları Derneği, Ekonomik Toplumsal Tarih Vakfı gibi sosyal örgütlenmelerin kuruculuk ve yönetimlerinde çalıştı.
Meslek örgütleri içinde Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Sendikası üyeliği yanı sıra, TGS de yönetim organlarında görev aldı. 1970 li yıllarda iki dönem TGS Genel Eğitim Sekreterliği yaptı. 1999 genel kurulunda yönetime yeniden girerek TGS Genel Başkan Vekili ve 2001 genel kurulunda da TGS Genel Başkanı oldu.


buy Premarin online Sendikalaşma, sendikanın önündeki engeller, işçi hakları gibi konularda çok değerli birikimleri olan bir aydındır. Cumhuriyet Gazetesi′nde “İşçinin Evreninden” adlı köşede yazmaktadır..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.