Bodrum Gündem

Konacık Organik Pazarı Kışında Açık…

Konacık Belediyesi çok amaçlı çadırında organik ürünler kışın da satışa sunuluyor.

Konacık Organik Pazarı Kışında Açık…
17.12.2009
0
A+
A-

Konacık Belediyesi ile Bodrum Ekolojik Tarım ve Yaşamı Destekleme Derneği’nin işbirliği içerisinde, her hafta Çarşamba günleri Belediye Çok Amaçlı Çadırında “Organik Pazar” yeri kışın da kurulmaya devam ediyor. Order Retin-A online


 


Konacık Belediyesi’nin katkılarıyla kışın aylarında her Çarşamba Konacık Belediyesi Çok Amaçlı Çadırında kurulan Organik Pazar, sadece belde de değil, Bodrum Yarımadası’nın her yerinden ziyaretçi akınına uğruyor. Organik pazarda Bursa, Afyon, İstanbul, Antalya, Milas ve Bodrum’da yetiştirilen ürünler uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.


 


Organik pazarda unlu mamullerin satışını yaptıklarını dile getiren Nezahat Gönen ; “ Pazarda organik olan sade, zeytinli ve ısırgan otlu ekmeklerimizin yanı sıra, kuru yufka, tarhana, erişte makarna, ev yapımı turşularımızın satışını da yapmaktayız. Günümüzde sağlıklı beslenmenin bir ihtiyaç olduğu ürünlerimiz gübresiz, ilaçsız ve organik olmasından dolayı, birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.” dedi.


purchase Lamisil  


Aynı zamanda Belediye çok amaçlı çadırında Doğal cilt bakım ürünlerini satışa sunan Sevil Arslan Erol, Konacık Belediyesi’nin böyle bir organizasyonu başlatmasından memnun olduğunu dile getirerek; “ Yaklaşık üç aydır Konacık Belediye Çadırı’nda her Çarşamba kurulan bu pazarda organik ürünlerin satışını yapıyoruz ve ürünlerimizin çoğu sertifikalıdır.  Doğal deodorantlardan, doğal taş takılarına kadar birçok ürünümüzü sergilemekteyiz ve her geçen gün müşterilerimizin sayısı giderek artmaktadır. En basit örnek olarak bulaşık deterjanı ve deodorantlarımız çeşitli mineral ve tuzlardan oluştuğundan ter kokusunu da tamamen önlemektedir. Bu deodorantı bayanlara öneriyoruz; çünkü içinde her hangi bir kimyasal madde bulunmamaktadır. Deodorantı sürdüğünüzde uzun bir süre ter kokmuyorsunuz” dedi.


 


Organik yetiştirilen tarım ürünleri, temizlik maddeleri, gibi daha birçok ürünün sergilendiği pazarı, her geçen gün ziyaret eden ve alışveriş yapan vatandaşların sayısının arttığını söyleyen Bodrum Ekolojik Tarım ve Yaşamı Destekleme Derneği Genel Sekreteri Bihter Mutlu;” Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen sertifikalı organik ürünler satışa sunulmakta. Bazı günler sabah satışa sunduğumuz ürünlerin öğle saatlerinde hızla tükendiğini gözlemekteyiz. Ürünlerimizi tanıtırken aynı zamanda insanlara sağlıklı beslenme bilincini aşılıyoruz. Organik ürünleri tadanlar hem kendileri güvenle yemekteler hem de ailelerine yedirmekteler. Bebekli anneler, hamileler ve yaşlı bir kesimin ürünlerimize ilgisi oldukça yoğun. Giderek artan bir bilinçle insanlar her Çarşamba buraya çoğalarak gelmekteler. Fiyatlarımız da yüksek değil, sebzelerimizin tamamı normal pazarda satılanlar ile 50 kuruş, meyvelerimiz ise 75 kuruş fark ile satılmaktadır. Genelde aldığımız ürünlerden bir miktarını burada daha az gramaj alarak, sağlıklı beslenebiliriz. Yediklerimizin miktarı değil kalitesini baz alalım. Biz Bodrum halkının hizmetindeyiz ve burayı gün geçtikçe daha fazla müşteri seçmektedir. % 100 sağlıklı ürünleri insanlara ulaştırıyoruz.


isotretinoin without prescription

Pazara gelenlerin bu tür yerlerin Yarımada da daha fazla olmasını istediklerini ve böyle güzel bir imkânı kendilerine sundukları için başta Konacık Belediyesi olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiklerini dile getirdiler.


 


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.