Bodrum Gündem

MALİYEDEN KIYI BÖLGESİNDEKİ OTELLERE MÜJDE: FAHİŞ ECRİMİSİL BEDELİ DÜŞECEK

Maliye Bakanlığının aldığı fahiş ecrimisil bedellerinde bölgelere göre değişen oranlarda, yüzde 20 ile yüzde 50 arasında indirim yaplılacak.

MALİYEDEN KIYI BÖLGESİNDEKİ OTELLERE MÜJDE: FAHİŞ ECRİMİSİL BEDELİ DÜŞECEK
11.01.2010
0
A+
A-

Kıyı bölgelerdeki tesislerin geçen yıl bir yandan ağır hapis cezaları ile yargılanması bir yandan da bunun üstüne fahiş rakamlar ödemek zorunda kaldıkları Hazine′ye ait arazi nteliğndeki plajlarda müşterileri için koydukları güneş şemsiyesi ve şezlonglar için ödedikleri çok yüksek rakamlı ecrimisil (kira) ücretlerinde yeni bir düzenlemeye gidildiği öğrenildi. Sildenafil online


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) üyesi otellerden başta başta Akdeniz ve Ege bölgesindekiler olmak üzere kıyılardaki oteller için ağır maliyet ve cezai yaptırımlar getiren ecrimisil konusnda Maliye Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde yürütülen çalışmalar üzerine Maliye Bakanlığı′nın başlattığı çalışmanın son aşamaya geldiği, konuyla ilgili ciddi indirimler içeren yeni ecrimisil ücretlerinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.


Konuyla ilgili bilgi veren Maliye Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığı yetkilileri, yeni düzenlemede ecrimisil ücretlerinin her bölge için ayrı ayrı belirlendiğini, bütün bölgeler için ciddi indirimler içeren düzenlemede özelllikle Ege bölgesi için yüzde 50′ye varan indirimler yapıldığını aktardılar.


9 Ocak′ta Antalya Lara Concorde Redort Otel′de yapılan ′Turizm Danışma Toplantısı′nda gündeme gelen konuyla ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, toplantıya katılan Maliye Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığı bürokratlatına bu kapsamda yürütülen çalışmaları sordu. cheapest Asacol buy Dapoxetine on line


Bilgi veren bürokratlar, yeni düzenlemenin tamamlanarak imzaya gönderildiğini söylediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.