Bodrum Gündem

BODFAD SAYDAM GÖSTERİSİ…

BODFAD (Bodrum Fotoğraf Amatörleri Derneği) 2. Saydam Gösterisi 14 Ocak 2010 saat 18:00de Bodrum Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecektir.

BODFAD SAYDAM GÖSTERİSİ…
14.01.2010
0
A+
A-

Gösteride Alp Çağpar’ın “Tekil-Çoğul”, Bülent Bardak’ın “Yerinyüzüsuyu” ve Ayşegül Kaygun’un “Seni Seviyorum Dünya” isimli çalışmaları dijital ortamda gösterime sunulacaktır.


 


Kokteyl:18:00

Dapoxetine in pharmacies

Gösteri: 18:30


 


BODFAD , buy premarin


Bodrum′da Fotoğraf Sanatı′nın yaygınlaşması ve gelişmesini, Fotoğraf sanatçı ve dostlarının biraraya gelebilecekleri ortamlar oluşmasını, Bodrum′un Kültür ve Sanat ortamında Fotoğraf ′ın etkin yer almasını sağlamak amacıyla 20.02.2008 tarihinde “Bodrum Yarımadası Fotoğraf Sanatçıları Derneği” adıyla Ayşegül KAYGUN önderliğinde Abdullah AŞCI, Saner GÜLSÖKEN, Şahin ÖZYURT, Alp ÇAĞPAR, Levent ERSEVEN ve Doğan SEZEN tarafından kurulmuştur.


purchase esomeprazole  


Derneğimiz, henüz kuruluş aşamasındayken Bodrum Çocuk Filmleri Festivali kapsamında ilk atölye çalışmasını yapmış, 2008 yılında yine Bodrum Çocuk Filmleri Festivali etkinliklerinden biri olarak Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu Öğrencileriyle Fotoğraf Atölyesi çalışması gerçekleştirmiş ve çalışmaları sergilemiştir.


 


19.08.2008 tarihindeki ilk Genel Kurul′da adını “Bodrum Fotoğraf Amatörleri Derneği-BODFAD ” olarak değiştiren derneğimizin Yönetim Kurulu Ayşegül KAYGUN (Başkan), Botan GÜNÖZ (Bşk. Yard.), Oğuz DEVELİ (Sekreter), Saner GÜLSÖKEN (Sayman) ve Alp ÇAĞPAR ′dan oluşmaktadır.


 


BODFAD, Mart.2009 tarihinden itibaren Yalıkavak′taki yeni Dernek Ofisinde faaliyetlerini sürdürmektedir.


 


Başta belirtilen amaçlar doğrultusunda Fotoğraf Seminerleri, Atölye Çalışmaları, Söyleşiler, Saydam/ Dia Gösterileri ve Fotoğraf Yarışmaları düzenlemek ” BODFAD-Bodrum Fotoğraf Amatörleri Derneği” çalışma programının ana konularıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.