Bodrum Gündem

BODRUM EMNİYETİ ÇALIŞIYOR..GÜVEN İÇİNDEYİZ..

BAB-I ALİ KİTAPEVİne hırsız girdi. İşyeri sahibi hırsızlık olayı olduğunu fark ettiğinde, hırsız Bodrum Emniyeti tarafından çoktan yakalanmıştı.

BODRUM EMNİYETİ ÇALIŞIYOR..GÜVEN İÇİNDEYİZ..
14.01.2010
0
A+
A-

buy Viagra

Son birkaç gün içinde ve dün gece bir çok işyerinde hırsızlık olayı meydana geldi. Bodrum Emniyet Müdürlüğü hırsızı yakaladı. Çeşitli işyerlerinden çoğunlukla para çalındığı, elektronik eşyalara dokunulmadığı tespit edildi.


 


Bodrum Bab-ı Ali Kitabevi’ne hırsız girdiğini, işyeri sahibi Çiçek Bozoğlu sabah işyerini açtığında fark etti. İşletmeci haber bile vermeden Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri işyerini bilgilendirmek ve incelemek üzere işyerine gelmeleri, işyeri sahipleri tarafından şaşkınlık ve övgü ile karşılandı. Emniyet mensuplarınca dün gece birkaç işyerinde hırsızlık olduğu ve kameralardan tespit ettiği hırsızı yakaladığı bildirildi.


 

Purchase Retin-A

Hırsızlık olayının olduğu Bab-ı Ali Kitabevi işletmecisi Çiçek Bozoğlu; “Sabah işyerini açtığımda bir şey fark etmedim. Yazar kasa açıktı, ancak unutmuş olabileceğimi düşündüm. O anda Bodrum Emniyet Müdürlüğü memurları kapıdan girip hırsızlık olayını tespit ettiklerini bildirince çok şaşırdım. İşte o zaman gerçekten güvende olduğumu hissettim. Bodrum Polisinin bu kadar hızlı olması bana gurur verdi. Emniyet mensuplarını tebrik ediyorum” dedi.


  sildenafil


Konu ile ilgili hırsızlık olayının gerçekleştiği işyerleri ile görüşmelerimizde, hemen hepsi de hırsızlık olayını önce polislerden öğrendiklerini ve polisin bu kadar hızlı olmasından dolayı gurur ve güven duyduklarını belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.