Bodrum Gündem

TEKEL DİRENİŞİNE BODRUM MANDALİNASI İLE DİRENÇ VE VİTAMİN DESTEĞİ…

Bodrum Mavi Yol Girişimi, Ankarada 35 gündür eylem yapan, Tekel işçilerine destek vermek amacı ile Bodrum Mandalinası Direncinize Direnç Katsın söylemi ile bir ton (1.000 kg.) Bodrum Mandalinası gönderdi.

TEKEL DİRENİŞİNE BODRUM MANDALİNASI İLE DİRENÇ VE VİTAMİN DESTEĞİ…
18.01.2010
0
A+
A-


Bodrum/Fatih Bozoğlu


Bir ayı geçen süredir eylem yapan, Tekel işçilerine bir destek de Bodrum’’dan geldi.


Straterra online buying Bodrum Mavi Yol Girişimi, Bodrum Mandalina Birliği, Aras Kargo, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü, çeşitli firmalar ve sivil toplum örgütlerinin de desteği ile halen eylemleri devam eden Tekel işçilerine, özellikle aroması ve lezzeti ile farklılık yaratan ve gazoz markası ile de yaygınlaşan mandalinayı bir basın açıklaması ile gönderdiler. Mavi Yol Girişimi adına açıklamayı yapan Tomur Taş “ Bu gün tüm emekçilerin sembolü haline gelen tekel çalışanları, sadece kazanılmış haklarını ve emeklerini korumaya yönelik değil, tüm emekçiler ve kuşakların hakları için mücadele etmektedirler. Tekel işçilerinin direnişi desteklenmeli ve gerekli dayanışma gösterilmelidir. Onların kazancı tüm çalışanların kazancı demektir. Bizde emeğin haklı ve onurlu direnişinin yanındayız. Bodrum Mandalinası direncinize direnç katsın” dedi. buy Plan B online order Clonidine


Bodrum Mandalina Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Öncel de Mandalina Üreticileri Birliği olarak Ankara’da eylem yapan tekel işçilerine destek vermek amacı ile küçük bir katkıda bulunduklarını belirtti. Öncel “Tekel işçilerinin yanındayız ve eylemlerini destekliyoruz” dedi.


 

Kargo şubesi yetkilisi Levent Turasay ise  daha öncede  farklı noktalara Bodrum mandalinası gönderen müşterilerinin olduğunu söyledi. Turasay “Genellikle bir iki koli, eşe dosta mandalina gönderenler oluyordu. Bu şekilde toplu hale  mandalina gönderimi ile ilk kez karşılaştık. Bizde elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olmaya çalıştık.  Ağırlığı kasa bazında aldı. Buraya 20 kasa geldi. Tahminen bir ton civarında” dedi.

Tekel işçilerini desteklemek için mandalina gönderen Mavi Yol Girişimi ve Bodrum Mandalina Üreticileri Birliği’ne, vatandaşlar alkışlarla destek verdiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.