Bodrum Gündem

30 YILDA HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEMİŞ…GAZETECİ VURMAK KAHRAMANLIK MIŞ MEĞER…

Gazeteci katili-terörist şov yaparak cezaevinden çıktı.

30 YILDA HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEMİŞ…GAZETECİ VURMAK KAHRAMANLIK MIŞ MEĞER…
19.01.2010
0
A+
A-

Albendazole without prescription Bodrum/Fatih Bozoğlu

Gazetecilerin katilleri ne yazıkki Türkiye′de kahraman ilan ediliyor. İşin trajik yanı ise bunu yapanlar gazeteler ve gazeteciler.

Dün geceki “Sansürsüz” programı yapımcısı Ekonomist Gazeteci Yiğit Bulut, Prof.Dr.Süheyl Batum ve Prof.Dr.Doğu Ergil ile birlikte, katil teröristlerin, bu tür şovlarına alet olmayacaklarını canlı yayında dile getirerek tepkilerini verdiler.

Order Furosemide
 

Abdi İpekçi′nin yıllarca Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Milliyet Gazetesi ve Bab-ı Ali camiasının, duyarlı bazı gazeteleri, bu günkü sayısında bu yayınlara ve şova haklı olarak tepki koydular. 

 

Milliyet Gazetesi Haberi:


Mehmet Ali Ağca′nın cezaevinden çıkışı bir şova dönüştürüldü.Abdi İpekçi′nin katili, Papa suikastçısı Ağca, kim oldukları anlaşılmayan bir grup tarafından sanki kahramanmış gibi karşılandı.Ağca gazetecileri görünce “paranın peşinde olduğunun” işaretlerini verdi, gizemli bir kimliğe bürünmeye çalıştı.


Hatta Malatyalı Ağca gazetecilere hitaben konuşmasını kırık dökük bir İngilizce ile yapmayı tercih etti.İşte bütün bu görüntüler Türkiye′nin vicdanını sızlattı. Dünden beri milliyet.com.tr okurları bizi yorum ve mail yağmuruna tutuyor.Hepsinin ortak dileği, “Bize bu katilin yüzünü göstermeyin, haberlerini vermeyin. Onu yalnızlığa terkedelim, ona verilecek en büyük ceza da bu olur..”


Milliyet.com.tr okurları, medyatik olmayı, kendinden sözedilmesini herşeyden çok seven Mehmet Ali Ağca′nın kendi karanlığında terkedilmesini istiyor.Milliyet.com.tr okuru, Ağca′nın ne yaptığı ile ilgilenmiyor. Bizden Ağca ile ilgili olarak”haber değeri taşımayan” hiçbir gelişmeye yer vermemizi bekliyor.  İşte Türkiye′nin, sokaktaki insanın, yasalara saygılı, vergisini ödeyen Türk insanının Mehmet Ali Ağca′ya bakışı …


http://www.milliyet.com.tr/sovmen-katile-tepki-yagiyor/turkiye/sondakika/19.01.2010/1187933/default.htm?ver=59 order Strattera
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.