Bodrum Gündem

BODRUM TURİZMİ 4-1 KAZANDI…

Türkiye ve Polonya arasında Bodrumda oynan Dostluk Maçını Türkiye 4-1 kazandı…

BODRUM TURİZMİ 4-1 KAZANDI…
27.01.2010
0
A+
A-

Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı, Polonya 17 Yaş Milli takımı ile oynadığı dostluk maçını 4-1 kazandı.
Lithium online

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 10. dakikada Kamil Kaminski′nin golü ile üstünlüğü yakaladı. Ev sahibi ekip gol yollarında etkili olmaya çalışırken zaman zaman defansında zor anlar yaşadı. Rakip kalede bulduğu golle moral bulan Polonya takımı, ilk yarıda farkı yükselme çabasında istediği sonucu alamadı. İlk yarısı konuk ekibin bir farklı üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına Türkiye iki oyuncu değişikliği ile başladı. Okan ve Furkan′ın dahil olduğu maçta, Türkiye, 45. dakikada sağ çaprazda önünde bulduğu topa ayağı ile güzel bir vuruş yapan Okan′ın golü ile karşılaşmada eşitliği sağladı. Bu golle moral bulan ev sahibi ekip, rakip kalede daha etkili olmaya başladı. Karşılaşmanın 48, dakikasında gelen golle bir farklı üstünlüğü yakalayan Türkiye, ilerleyen dakikalarda kaydettiği gollerde sahadan 4-1 galip ayrıldı. İki takımın 28 Ocak′ta bir maç daha yapacakları belirtildi.


Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan 17 Yaş Altı Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, amaçlarının Fransa′da yapılacak olan Elit Tur′a hazırlanmak olduğunu söyledi. Ercan “Bu süre zarfında mümkün olduğu kadar iyi oyun oynamak istiyorduk. Bugün bölüm bölüm iyi oynadık. Özellikle savunmada eksiğimiz var ama hazırlanıyoruz. Yeni oyuncuları deniyoruz. İyi bir antrenman maçı oldu. Özellikle 2. devrede baya iyi oynadık. İnşallah iyi olacak her şey. Mart ayının sonuna kadar hazırlanacağız. Böyle oynamaya devam edeceğiz. Mümkün olduğu kadar herkesi oynatmaya çalışıyoruz” dedi.


MAÇIN HARİTASI:

esomeprazole price
 

STAT: Ortakent-Yahşi

HAKEMLER: Ali Şalk, Tandoğan Uysal, Önder Mandaş, Yusuf Yaratıcı


Accutane online

TÜRKİYE: Ozan Evrim Özenç, Metin Aydın, Erhan Kartal, Oğuzhan Azğar, Sadık Çiftpınar (Furkan Selim Ünlü dk. 40), Bilal Gülden, Rıdman Armut (Baran Yardıncı dk. 73), Servan Taştan, Artun Akçakın (Çağrı Tekin dk. 68), Mehmet Topçu, (Okan Derici dk. 40) Taşkın Çalış


TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Ercan


POLONYA: Michal Tomsz Szromnik, Michal Nalepa (Glowacz Dawid dk. 70), Sebastian Damian Duda, Krystian Zolnierewic, Jedrzej Mariusz Lagiewka, Marcin Byszewski (Michall Adamczyk dk. 61), Kamil Wiktorski, Robert Szymon Zietarski (Dawid Kotwica dk. 40), Kacper Przybylko, Kamil Kaminski (Kodrad Karczewski dk. 74)


TEKNİK DİREKTÖR: Wladyslaw Antoni Zmuda


GOLLER:


Kamil Kaminski (dk. 10) (Polonya), Okan Derici (dk. 45), Krystian Zolnierewicz (dk. 48 Ken. Kal.), Furkan Selim Ünlü (dk. 65), Erhan Kartal (dk. 75) (Türkiye)

 

Haber Fotoğraf: Osman Uras/Bodrum İhlas Haber Ajansı teşekkür ederiz.

 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.