Bodrum Gündem

ONUR ÖYMEN BODRUMDA BAB-I ALİ KİTABEVİNDE…

BAB-I ALİ KİTABEVİ YENİ ADRESİNDE. YENİ ADRESİN AÇILIŞI ONUR ÖYMEN İMZA GÜNÜ İLE OLUYOR.

ONUR ÖYMEN BODRUMDA BAB-I ALİ KİTABEVİNDE…
30.01.2010
0
A+
A-

Düzenlediği imza günleri ile kısa sürede adını Bodrumlu kitap severlere duyuran Bab-ı Ali Kitabevi, Bodrum Belediyesi Zabıta Amirliği′nin karşısında yer alan yeni yerinde birbirinden değerli yazarları ağırlamaya devam ediyor.
Bab-ı Ali Kitabevi uzun yıllar diplomat olarak görev yapmış, şu anda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren ve 6 kitabıyla yazarlık kimliğini de öne çıkaran Onur Öymen′in katılacağı bir imza günü düzenliyor.
Öymen, Kasım 2002′de CHP İstanbul Milletvekili olarak meclise girdi. 5 Kasım 2003′den beri CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekte. Temmuz 2007′den beri CHP Bursa Milletvekili olarak mecliste yer almakta olan Öymen, Londra′daki Uluslararası Stratejik Araştırmalar Enstitüsü′nün de üyesi. purchase orlistat
İngilizce, Fransızca, Almanca ve İspanyolca dillerini bilen Onur Öymen, Nedret Öymen ile evli; işadamı Burak Öymen ve mimar Başak Öymen′in babası.
Öymen′in, Çıkış Yolu, Geleceği Yakalamak, Silahsız Savaş/Bir Mücadele Sanatı Olarak Diplomasi, Türkiye′nin Gücü 21.Yüzyılda Türkiye- Avrupa ve Dünya, Ulusal Çıkarlar gibi kitapları bulunmakta.
30 Ocak Cumartesi günü Bab-ı Ali Kitabevi′nde saat 12:00- 17:00 arası düzenlenecek imza gününe tüm Bodrumlu okurların davetli olduğu ifade edildi.

 

Brand Viagra without prescription buy Indocin
Öte yandan Onur Öymen imza günü öncesinde Kent Tv′de yer alan Gündem Özel programında Serdar Karlıova′nın konuğu olacak. Karlıova ile Öymen, gündemi Kent ekranlarında yorumlayacaklar. Gündem Özel programı 29 Ocak Cuma akşamı saat 22:00′de Kent Tv′de. İzleyicilerimize bu programı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.