Bodrum Gündem

BAB-I ALİ KİTABEVİ YENİ ADRESİNDE ONUR ÖYMENİ AĞIRLADI..

Bodrumda her ay en az bir yazar ile imza günleri düzenleyen Bab-ı Ali Kitabevinin Ocak ayı konuğu ONUR ÖYMEN oldu.

BAB-I ALİ KİTABEVİ YENİ ADRESİNDE ONUR ÖYMENİ AĞIRLADI..
01.02.2010
0
A+
A-

Cytotec no prescription


Özellikle diplomasi ve Türkiye sorunları ile ilgili engin bilgi ve tecrübe sahibi olan Onur Öymen, Bodrum Bab-ı Ali Kitabevi’nde okurları ile birlikte oldu. Kitaplarına ve kendisine olan ilgiden oldukça mutlu olan Öymen; “Bodrum’da kışın kimse olmaz sanıyorduk. Oysa hem yaşayan bir şehir olduğunu gördük, hemde kültüre ve kitaba ilginin olduğunu gördük. Benimde Bodrum kültür yaşamına katkım olduğu içinde çık mutlu oldum” dedi.


Yapılan etkinlikle ilgili olarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; “Kültür, kitap ve sanat ile ilgili olan her türlü etkinliğe tam destek veriyoruz vereceğiz, Bodrum bir kültür kenti olacaktır” dedi.

Fluoxetine online

 

Bodrum Bab-ı Ali Kitabevi yeni adresinde, Şubat ayında ve Mart ayında da ünlü yazarları Bodrum’lularla buluşturmaya devam edeceği bildirildi. Bodrum Bab-ı Ali Kitabevi  daha önce, O.Gönenç, yüksel Söylemez, Zeynep Oral, Prof.Süheyl Batum, Ümit Zileli ve Ayşe Kulin ile imza günleri yapmıştı.


 

Valtrex cheap Bodrum Bab-ı Ali Kitabevi yeni adresi Bodrum Belediyesi yanındaki Türkkuyusu caddesi, Zabıta karşısında. Kitabevi aynı zamanda kafe olarak da hizmet vermekte. Dost toplantıları ve kitap okuma günleri içinde uygun bir ortam hazırlanan kafe de fotoğraf ve resim sergileri de düzenlenecek. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.