Bodrum Gündem

Endemik Hurmaların Her Şeye Rağmen İnadına Yaşıyor…

Bodrum Mavi Yol Girişimi, Göl-Türkbükü Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim KAYNARı makamında ziyaret etti.

Endemik Hurmaların Her Şeye Rağmen İnadına Yaşıyor…
04.02.2010
0
A+
A-


Göl-Türkbükü Beldesinin Turizm Merkezi ilanı konusunda karşılıklı değerlendirmeler yapıldı. Turizm Merkezi ilanını kabullenmelerinin nedenini soran grubun sorularını cevapladı.



Başkan Kaynar “Anıtlar Kurulu engellerinden bıktık sorunlarımız var projelerimiz reddediliyor bakanlık ile bu sorunları daha kolay çözeriz düşüncesindeyim” dedi.


order Robaxin

Kıyılarımız, ormanlarımız, sit alanlarımız, tarım arazilerimiz ve kamusal alanlarımızın korunması için titizlik gösterilmesini kaçak ve ruhsata aykırı yapılarla mücadele edilmesini isteyen Mavi Yol Girişimi üyeleri, daha sonra Gölköy Sulak alanının bakımsız ve kötü davranışlara maruz kaldığını hatırlatarak bu alanın ilk etapta temizlenmesini ve korunmasını istedi. Konu hakkında karşılıklı değerlendirmeler yapılmasının ardından bu alan için belediyenin de katılacağı ortaklaşa proje üretilerek korunması konusunda karar alındı.


Başkanı sulak alanlarımız konulu panel ve sergiye davet eden Mavi Yol Girişimi ziyaret sonrası Gölköy Sulak Alanını gezerek son tespitlerde bulundu.


purchase Viagra Bodrum Mavi Yol Girişimi Kolaylaştırıcısı Filiz Dizdar yanan hurma ağaçlarının özellikle yakılmış olabileceği endişesini dile getirdi. Dizdar; “Ancak bunca kötü davranışa rağmen tekrar yeşeren endemik hurmaların inadına yaşamak istemesi bizleri bir parça da olsa sevindiriyor” dedi.

Cytotec no prescription
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.