Bodrum Gündem

Deniz Koca Başkan Adayı..

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı için adaylığını açıklayan Deniz Koca, mevcut yönetime yüklendi.

Deniz Koca Başkan Adayı..
06.02.2010
0
A+
A-

buy Lithium Where to buy Xenical






Bodrum Sanayi Sitesi′nde “Esnaf Market” önünde düzenlenen basın toplantısında konuşan Deniz Koca, mevcut yönetim esnafın sorunlarına çare olamadığını, odanın sadece evrak alınıp verilen bir yer haline geldiğini, esnafı sorunlarla tek başına bırakıldığını iddia etti.
Kalabalık bir gruba konuşan Deniz Koca, göreve geldiklerinde, Bodrum′da yıllardır hatırlanmayan esnafı hatırlayacaklarını vurgulayan, Başkan Adayı Koca, ′′Esnafımızı aidat ödemesi geldiğinde hatırlayan, üretmeyen, aramayan, sormayan esnaf odası yönetiminden kurtarmak için, hakkınızı kullanın ve oy verin′′ dedi.


 
Toplantıya, CHP eski İlçe Başkanı Duran Öztürk ve Değişim Çalışma Grubu üyeleri, CHP İlçe Başkan adayı Durmuş Ali Öztürk, Yarımada Gazetesi Sahibi Hüseyin Anıl, BAKDER Başkanı Hüseyin Yalçın ve kalabalık bir esnaf topluluğu ve gazeteciler katıldı.



Yönetim Kurulu Üyesi adaylarını da tanıtan Koca, esnafa hakkını vermek, hakkını aramak, çözümler üretmek, esnafa koltuktan değil, yerinde hizmet vermek için aday olduğunu söyledi. Deniz Koca ′′Meslek gurupları ve oda üyeleri arasında dayanışma ve yardımlaşmayı arttırarak sivil toplum kuruluşları, derneklerle çalışarak sorunları yerinde çözeceğiz. Bankalar kanalıyla Bodrum Esnaf Kart sistemini oluşturup, tüm odaya kayıtlı esnafımızın acil ihtiyaç kredilerini ellerinde hazır hale getireceğiz. Bu kartlar aynı zamanda Bodrum esnafının tanıtım kartları haline gelecek.′′ dedi.


 


 

Where to buy Viagra
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.