Bodrum Gündem

MUĞLA BÖLGESİNDE YİNE BİR İLK BODRUMDA : Bebek kreşi Oyunevi Hizmete Girdi

Kent merkezinde bulunan oyun evi kreşi 0-3 yaş arası sadece bebek bakımı üzerine açılan Muğla bölgesindeki tek kuruluş. Aylık, günlük ve saatlik olduğu gibi hafta sonları veya geceleri de bakım yapılabiliyor.

MUĞLA BÖLGESİNDE YİNE BİR İLK BODRUMDA : Bebek kreşi Oyunevi Hizmete Girdi
06.02.2010
0
A+
A-


buy azithromycin online 0-3 yaş arası çocuklara bakım hizmetinin verildiği Özel Oyun Evi Kreş, Kumbahçe Mah. Atatürk Cad. Sanat Okulu Sokak′ta hizmete açıldı. 30 yıllık tecrübesi ile eğitimci Güler Özkeskin yönetiminde açılan kreşte yeni doğmuş bebekten, 3 yaşa kadar olan tüm çocukların bakımı yapılabiliyor. Rengarenk duvarları ve birbirinden güzel oyuncakları ile miniklere kucak açan kreşin açılışında, anneler için bir kokteyl düzenlendi.


Buy Levitra

 


Pasta kesiminin ardından Emekli Anaokulu Öğretmeni Güler Özkeskin, çağdaş dünya insanları yetiştirip topluma kazandırmayı hedeflediklerini belirttiği konuşmasında şunları söyledi:”Kreş 0-3 yaş arası Muğla bölgesinde açılan tek kurum. Anne ve babalara kolaylık sağlamak amacıyla açılan bir kuruluş. Zeminleri oluşturduk, binamızı uygun bir konuma getirdik. Binamız Bodrum′un eski taş binalarından, Rum mimarisiyle yapılmış. Evi uygun koşullara ulaştırmak için tadilatı yapıldı ve kreş olarak hizmet vermeye hazırlandı. Sabah 8, akşam 5 buçuk arası yani çalışan annenin mesai saatleri olarak düşündük. Bodrum’lulara böyle bir hizmet verebilmek bizi mutlu ediyor.”


 

Kreşin diğer bir özelliği ise kurulduğu binanın eski bir Bodrum evinin özellikleri korunarak restore edilmiş olması. Kent merkezinde bulunan oyun evi kreşi 0-3 yaş arası sadece bebek bakımı üzerine açılan Muğla bölgesindeki tek kuruluş. Aylık, günlük ve saatlik olduğu gibi hafta sonları veya geceleri de bakım yapılabiliyor.

 


Oyunevi Kreş Plavix online   Tel: 0252 316 36 94

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.