Bodrum Gündem

DR. KERİM CANGIR CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY…

14 Şubatta yapılacak CHP Bodrum İlçe kongresinde yeniden aday olan Dr. Kerim CANGIR İlçe binasında yaptığı toplantıyla üyeler ve Bodrum kamuoyuna adaylığını açıkladı.

DR. KERİM CANGIR CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY…
08.02.2010
0
A+
A-


14 Şubatta yapılacak CHP Bodrum İlçe kongresinde yeniden aday olan Dr. Kerim CANGIR İlçe binasında yaptığı toplantıyla üyeler ve Bodrum kamuoyuna adaylığını açıkladı.


Kalabalık bir topluluğa hitaben yaptığı konuşmada üç aylık kısa dönem yönetimleri sırasında yaptıkları çalışmaları da anlatan Dr. Kerim Cangır, seçilmeleri halinde yapacaklarına ilişkin de çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Ülkemizde 8 yıllık AKP iktidarına karşı yükselen toplumsal muhalefetin giderek ivme kazandığı bir ortamda genel seçimlerin yapılacağına dikkat çekerek, tekel işçilerinin yaklaşık iki aydır sürdürdüğü haklı mücadelesinin toplumsal uyanışı ateşlediğini söyledi.


Özellikle de “ CHP, halkımızın bu mücadelesine öncülük ederek emekçilerin, işçilerin ve yoksulların tarafında olduğunu ve 12 Eylül öncesindeki sol duruşunu yeniden ortaya çıkararak İKTİDAR isteğini daha gür sesle halka anlatmalıdır.” Şeklindeki tespiti ilgi çekti.


Dr. Kerim CANGIR konuşmasına devamla özetle şunları söyledi:


“Toplumsal muhalefete partimiz CHP öncülük ederek, önümüzdeki genel seçimlerde iktidar olacağını her ortamda göstermelidir.


Bodrum İlçe örgütümüz toplumsal muhalefetin hızla yükseldiği bu ortamda 14 Şubat 2010 da olağan ilçe kongresini yapıyor. 3 aydır görevde olan ilçe yönetimimizle tüm köylerde, beldelerde ve merkez mahallelerde yoğun bir katılımla delege seçimlerini gerçekleştirdik. Delege seçimleri sürecinde 10 beldemize ve köylerimize giderek belde yönetimlerini de çalışmaların içerisine katarak delege seçimlerini beraberce gerçekleştirdik.


Göreve geldiğimizde 2009 yılı içinde ancak bir kere toplanabilen gençlik kollarımızı yeniden aktif hale getirmek için çalışmalar yaptık. 10 beldemizden birer tane, merkezden de 15 kişi olmak üzere 25 gencimizden oluşan gençlik komisyonumuzu oluşturduk. purchase Indocin


29 Mart seçimlerinde görevde olan ilçe kadın kollarımızla çalışmalara devam ettik. Ayrıca bu kısa dönemde imar, alt yapı ve proje, hukuk, sağlık ve eğitim komisyonları oluşturduk.”


Seçilmeleri halinde yapacakları çalışmaları da açıklayan Dr. Kerim CANGIR, partide birlik-dayanışma ve yenilenmenin sağlanmasının en temel hedeflerinden olduğunu söyledi.


Belde başkanları, belediye başkanları ve belediye meclis üyeleriyle koordineli olarak çalışacaklarını, köylerdeki delegeler temsilcilik verileceğini açıklayarak konuşmasını şöyle bitirdi:


lowest prices for Plavix treating acne En temel ilkelerimizden biri tüm kademelerde adayların seçimlerle belirlenmesi olacaktır. Bu konuda CHP tüzük değişikliği çalışmalarına katkı koyacağız. Ayrıca Bodrum da ki tüm sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve diğer demokratik kuruluşlarla işbirliği yapacağız.


2014 yılındaki yerel seçimlerde öncelikle Bodrum merkez ve Gümüşlük olmak üzere yarımada da ki 11 belediyenin hepsini kazanmak olacaktır.


Kısa dönem yönetimimiz sırasında üyelerimiz ve Bodrum kamuoyunun bize gösterdiği ilgi ve güvenden aldığımız güçle 14 Şubatta yapılacak olağan kongrede yeniden CHP İlçe başkanlığına adayım. Sizlerin destek ve katkılarıyla yeniden seçilmemiz halinde CHP nin bayrağını hak ettiği onurlu yere taşıyacağız..


Kongrede aday olacak diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyor, kongremizin dostluk ve dayanışma içerisinde geçmesi umuduyla tümünüze saygılar sunuyorum.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.