Bodrum Gündem

Bodrumda 12 Ay Turizm İçin ETS den Yatırım..

Bodrum turizminin 12 aya yayılması için çabalar devam ediyor. ETS Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Bodruma bu yönde 10 milyon Euroluk yatırım yapacaklarını, bu kararı Bodrum Belediyesinin yoğun çabalarından dolayı aldıklarını belirtti.

Bodrumda 12 Ay Turizm İçin ETS den Yatırım..
09.02.2010
0
A+
A-

Bodrum turizminin 12 aya yayılması için çabalar devam ediyor. ETS Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Bodrum’a bu yönde 10 milyon Euroluk yatırım yapacaklarını, bu kararı Bodrum Belediyesi’nin yoğun çabalarından dolayı aldıklarını belirtti. buy cheap Lithium


 


Turizmin dev markalarından ETS Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek Bodrum’dan övgüyle bahsetti. Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası ve BOYTAV’ın kendisine defalarca ulaştığını, Bodrum için, 12 ay turizm için Bodrumlu yöneticilerin çok heyecanlı olduğunu söyleyen Ersoy, bu ilgiye kayıtsız kalmalarının mümkün olmadığını belirtti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve ekibinin turizm yatırımları konusunda çok heyecanlı olduğunu ve bu yönde yatırımcıyı teşvik edip baskı yaptığını söyleyen Ersoy; “Bodrum’da bugüne kadar 2 aylık bir turizm söz konusu idi. Okullar kapandığında başlayan sezon, açıldığında biterdi. Ancak yeni belediye yönetimi turizmi 12 aya yaymak konusunda çok istekli. Onların heyecanı bizlere yansıdı ve bizde yapacağımız 12 milyon euroluk yatırımımızın 10 milyon eurosunu Bodrum’a ayırdık. İnanıyoruz ki Bodrum tıpkı Antalya gibi 12 ay turizme hizmet vermeye başlayacak ve 2-3 yıl içinde bu durumu herkes görecek. Bodrum’un kış turizminde çok başarılı olacağına inanıyoruz zira uçak fiyatları düştü, Bodrum’a İstanbul’dan uçmak 55 dakika. 55 dakikada Bodrum’a gidip, Bodrum’un kafeteryalarında restaurantlarında, otellerinde hafta sonu geçirmek çok cazip. Bu yüzden biz Bodrum’un trendinin çok yükseleceğini düşünüyoruz. Ayrıca yurt dışı rezervasyonlarda bu yıl oldukça iyi” dedi.


 


EMITT FUARI’NA BODRUM DAMGA VURACAK cheap Clonidine


11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilecek olan “EMITT” Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda 4. Salon 3720 numaralı stantta yer alacak Bodrum, fuar için yoğun ve titiz bir hazırlık dönemi geçirdi. Çok özel bir stantla fuarda yer alacak olan Bodrum, fuar başlamadan bir gün önce 10 Şubat 2010 Çarşamba günü 18:30 – 20:30 saatleri arasında  212 Alışveriş Merkezi’nde yer alan Cinemarin Sinemasında, BOYTAV (Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı) ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından  turizmde Bodrum imajı ve tanıtım faaliyetleri konulu bir basın toplantısı ve Oğuz-Özay Tanıtım’ın katkılarıyla yapılan Bodrum’un ilk 3 Boyutlu Tanıtım Filmi  gösterimi yapılacak


 

Topamax online

EMITT Fuarı’nın açılış günü olan 11 Şubat 2010 Perşembe günü saat 15:30’da Bodrum standında  bir kokteyl gerçekleştirilecek ve önemli isimler bu kokteylde yer alacak. BOYTAV ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlenecek fuara çok önem verdiklerini, yoğun bir hazırlık döneminin ardından Bodrum’a oldukça fayda sağlayacağına inandığını söyledi.


 


Bu haber,  www.bodrumhabermerkezi.com dan izin alınarak yayınlanmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.