Bodrum Gündem

BODRUM GULETİMİZ FUARDA…

BODRUMLU TEKNE İMALATÇILARI VE YAN SANAYİİ 3. KEZ AVRASYA BOAT SHOW FUARINDA…

BODRUM GULETİMİZ FUARDA…
13.02.2010
0
A+
A-

Bodrum Ticaret Odası önderliğinde 12–21 Şubat tarihleri arasında CNR EXPO Fuar


merkezinde düzenlenen Avrasya Boat Show Fuarı HALL 4’de Bodrum’lu tekne imalatçıları üçüncü defa bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde yapmış oldukları tekneleri ve firmalarını tanıtma fırsatı buluyorlar.

Lithium online  


Fuarın açılış günü olan 12 Şubat 2010 tarihinde  Bodrum Standında gerçekleştirilen kokteylde 200’ü aşkın misafire Bodrum Mandalina gazozu ile hazırlanan kokteyller ikram edildi. Avrasya Boat Show’un kokteyli Bodrum’un gözde barlarından Kule Rock City’nin sponsorluğunda düzenlendi. Kule Bar’ın DJ’inin çaldığı müzikler ve barmenlerinin hazırladığı kokteyller misafirlere keyifli dakikalar yaşattı.


 


Denizcilik Müsteşarı Hasan Nebioğlu, AKP Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AKP Antalya Milletvekili, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, Sadun Boro, Sanatçı İlhan Şeşen, Kerem Cem, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve birçok ünlü sima Bodrum standında düzenlenen kokteyle katıldı.


 


Bodrum’dan BODRUM TİCARET ODASI, İMEAK DENİZ TİCARET ODASI BODRUM ŞUBESİ, ADA YATÇILIK, AGANTUR, AĞANLAR TERSANESİ, ALGOMAR YATÇILIK, AŞKIN DIVING, BODRUM SU SPORLARI, CARPE DIEM YATÇILIK, COBRA YATÇILIK, ETEMOĞLU TERSANESİ, GRANDİ MARİN, KOCATEPE TERSANESİ, VALENA YATÇILIK, YAT LIFT ve YACHT WORKS firmalarının katılımıyla gerçekleştirilen Avrasya Boat Show‘da BODRUM standı büyük ilgi gördü.


 


order Paxil

Bodrum standında hazırlanan kokteyle katılmak için Ankara’dan gelen AKP Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, Bodrum Ticaret Odası’nın Bodrum’un gulet ve tirhandillerini tanıtmak için gösterdiği çabayı takdirle karşıladığını belirtti ve Ankara’dan her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

cheap Professional Viagra
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.