Bodrum Gündem

TÜROFED BAŞKANI AHMET BARUT: EMITT, SEKTÖRÜN HER KESİMİNE MORAL OLDU

Turizm sektörünün tüm aktörleri açısından birçok yeni işbirliğine sahne olan EMITT, 2010 yılına yönelik umutları pekiştirmiştir

TÜROFED BAŞKANI AHMET BARUT: EMITT, SEKTÖRÜN HER KESİMİNE MORAL OLDU
16.02.2010
0
A+
A-

Bu yıl 11- 14 Şubat tarihleri arasında 14′ncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)′nın, uluslararası alanda yaşanan sıkıntıların aşılması  noktasında sektörün her kesimine umut verdiği belirtiliyor. order misoprostol online

Order Fluoxetine

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, EMITT’in 2010 yılına yönelik 28 milyon turist, 24 milyar dolarlık turizm geliri hedeflerinin hayal olmadığının ilk ipuçlarını verdiğini söyledi.


TÜROFED Başkanı Ahmet Barut, EMITT Fuarı ile ilgili yaptığı genel değerlendirmede; EMITT’in, tüm dünyada profesyonellerin heyecanla beklediği bir buluşma noktası ve iş yapma platformu olduğunun bu yılki fuar ile daha da belirginleştiğini belirterek, “Gerek profesyonel katılımcı gerekse ülke sayılarının geçen yıla oranla artmış olması bunun açık göstergesidir” dedi.


Yerli-yabancı konaklama tesisinden tur operatörüne, havayolu şirketlerinden tedarikçilere, yatırımcılara kadar yüzlerce partnerin EMITT’te bir araya geldiğini belirten Ahmet Barut, “Turizm sektörünün tüm aktörleri açısından birçok yeni işbirliğine sahne olan EMITT, 2010 yılına yönelik umutları pekiştirmiştir” şeklinde konuştu. Ahmet Barut, fuarda 2010 yılına yönelik 28 milyon turist ve 24 milyar dolarlık hedeflere yönelik ilk olumlu ipuçlarını aldıklarını da söyledi.


Bu yılki EMITT Fuarı’nda dikkat çeken yeniliklerden birinin de son dönemde uluslararası alanda öne çıkan ‘Bölgesel Destinasyon’ oluşumları olduğunu söyleyen Barut, fuarda, Batı Karadeniz Kalkınma Birliği’nin (BAKAB) bunun en güzel örneğini ortaya koyduğunu, bunun yaygınlaşmasının Türk turizmine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

buy Lithium online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.