Bodrum Gündem

KAYBEDEN YOK, KAZANAN BODRUM CHP..

14 Şubat 2010 Pazar günü yapılan Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığını kazanan Durmuş Ali Öztürk, İlçe eski Başkanı Dr.Kerim Cangırdan partiyi devir aldı.

KAYBEDEN YOK, KAZANAN BODRUM CHP..
17.02.2010
0
A+
A-

 CHP İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim törenine, Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu, CHP İl Genel Meclisi Bodrum Üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Bodrum ilçe eski başkanları İbrahim Turan, Hüseyin Anıl, İsmail Sever, Sedat Keten, Rezzan Karahan, Erhan Topanoğlu, Duran Öztürk, belde başkanları ve partililer katıldılar. “Kazanan CHP” söylemi ile barış havası içinde ve birlikte çalışmalara devam edileceği dileklerinin yoğu olarak dile getirildiği bir ortamda devir teslim yapıldı.


 


CHP İlçe eski Başkanı Dr.Kerim Cangır 14 Şubat’ta CHP ilçe Kongresinin yapıldığını ve katkı koyan ilçe yöneticilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Kongremizde sayın Durmuş Ali Öztürk ile yarıştık. Kongre sonunda değerli delegelerimizin oyları sonucu Durmuş Ali Öztürk arkadaşımız kabul görmüştür. İlçe kongre sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. CHP Bodrum örgütümüz her yarıştan birlik ve beraberlik içinde çıkıp, Bodrum’da yerel ve genel seçimlerde başarılı olmuştur. Önümüzdeki seçimlerde CHP başarılı olması için, tüm üyelerimiz ve ben dahil katkı kayacağına inanıyorum. İlçe Seçim Kurulundan aldığımız mazbatayı, sevgili İlçe Başkanımız Durmuş Ali Öztürk’e takdim ediyorum. Örgütümüze hayırlı olsun, biraz önce gerekli evrakların teslimini yaptık. Tekrar hayırlı olsun.”


 


Yeni İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk Dr.Kerim Cangır’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, devir teslim töreni ile algılanan bu toplantı aslında bir bayrak devir teslimidir ve hizmet etme yarışı olduğunu ifade etti. Başkan Öztürk ; “Başkanımdan aldığım bayrak ve örgütümün verdiği güç ve destek ile partimi en yüksek seviyeye çıkarmak en büyük hedefim olacaktır. Öncelikle bize yakışan ve vakar içinde geçen kongremiz için, bütün partililerime saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.


Chp İlçe başkanı Durmuş Ali Öztürk, bu günün Medeni Kanunun kabulünün yıldönümü olduğunu hatırlatarak “Bu ülkeye özgürlük ve demokrasi dersi vermeye çalışan bir çok Avrupa ülkesinden çok daha önce Medeni Kanunu hayata geçiren Mustafa Kemalin partisinin üyeleriyiz. Bu bilincimizi hiçbir zaman unutmayalım. Bodrum’da yaşanan kongre bir çok şeyi çok net olarak anlatmıştır. CHP kongreleri bizim için şölendir festivaldir. Bu kongrede şölen havasında geçmiştir ve partimiz güçlenerek çıkmıştır. Bizler yarışarak ve barışarak çıkarız. Yarışırız ve güçlenerek çıkarız. Bu kongreden de yarışarak, barışarak ve güçlenerek çıkmıştır. Dolayısı ile önce kentimize sonrada ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


 


buy diflucan CHP İlçe eski Başkanlarına hitaben, “Yürüyen birer tarih” olduklarını kaydederek, bütün eski başkanlarımızdan destek ve yardım istiyoruz. İlçe eski başkanlarımızdan bir ilçe eski başkanlarımızdan oluşan “danışma kurulu” oluşumu da Kerim başkanımdan rica ediyorum. Birlikte çalışmaya, birlikte partimizi güçlendirmeye mecburuz. Buna sadece partimiz için değil, ülkemiz için yapmaya mecburuz. Bu kongre süreci göstermiştir ki CHP örgütü, özellikle Bodrum örgütü deneyimli insanlardan oluşmaktadır. Bu oluşum diğer partilerde olmadığı gibi bir çok ilde dahi yoktur. Bu insanlar canla başla çalışmakta ve deneyimlerini aktarmaktadır. Bu gücü partimizin iktidarı için kullanmak zorundayız, kullanmak niyetindeyiz ve kararındayız.” dedi.


 


CHP Bodrum’da iktidardır. Doğru ve güzel olan her şeye destek olacağını da ifade eden Öztürk 12 ay turizm yapılması ile ilgili söylemlerin sadece seçim sloganı olarak kalmasını önüne geçerek takipçisi olacağını kaydetti.


buy Cialis super active  


Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu önemli bir sürece kendisini hazırlandığını belirtti. Bütün partililerin bir arada ve birlik içinde olmasından dolayı memnuniyetini ve mutluluğunu ifade eden Soylu “Önümüzdeki süreçte bütün arkadaşlarımızla el ele vererek CHP’yi iktidar götürmek için Muğla’da elde edeceğimiz en iyi sonucu elde edebileceğimize yürekten inanıyorum. Partililerime çok güveniyorum. Bundan sonra CHP’nin Muğla’da büyümesi için herkesin katkı sağlayacağını biliyorum. Başkanlarıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


 


Devir teslim töreni iyi dileklerin sunumu ve birlik mesajları verilerek son buldu. buy Vermox online


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.