Bodrum Gündem

KARANLIĞA KÜFRETMEYİN, KALKIN BİR MUMDA SİZ YAKIN..

BODTO Paydaş Çalıştayı, Bodrum Dedeman Otelde Muğla milletvekilleri, Parti İlçe Başkanları, çeşitli kamu kurumları yetkilileri, STÖ temsilcileri, iş insanları ve Bodrum Ticaret Odası üyelerinin katılımı ile yapıldı.

KARANLIĞA KÜFRETMEYİN, KALKIN BİR MUMDA SİZ YAKIN..
20.02.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Türkiye’nin ekonomiye yön veren en önemli örgütü olan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Borsaların kurumsallaşma sürecinde hızlı ve sağlıklı yol alabilmeleri için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde oluşturulan bir ekiple “Stretejik Plan” hazırlama çalışmaları başladı.


 


“Ekonomik Geleceğimizi Birlikte Planlayalım” ilkesi ile hareket ederek, Bodrum Yarımadası için ekonomik refaha gidecek yolda stratejileri belirlemek amacı ile BODTO tarafından hazırlanan toplantıya katılım oldukça yüksek oldu. Muğla CHP Milletvekili ve MYK üyesi Fevzi Topuz, AKP Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, Bodrum CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Bodrum AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Bodrum DP İlçe Başkanı Beyler Koca, çeşitli kamu kurum ve kuruluşların yönetici ve temsilcileri, STÖ Yönetici ve temsilcileri, Muğla, Fethiye, Marmaris Ticaret ve Sanayi Odaları başkanları, işletme sahipleri ve üst düzey yöneticileri, ile BODTO üyelerinden oluşan geniş bir kesim katıldı.


 


Toplantının açılış konuşmasını BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon yaptı. Sözlerine “Başka Bodrum Yok” diyerek başladı. Geçerli ve uygulanabilir bir planın yapılması için en önemli şartın katılımcılık olduğunu belirten Kocadon şöyle devam etti; “Bu toplantıya katılanların bilgi ve tecrübe birikimlerini, böylesine güçlü bir katılımı görmekten mutluyum. Burada hep birlikte çalışarak çıkaracağımız ortak akıl, önümüzdeki dönemin yol haritası olacaktır”


 


Milletvekilleri de Bodrum ekonomik geleceğine verdikleri önemi bildiren konuşmalar yaparak, Ankara’da Bodrum için planlanan her projenin arkasında duracaklarını ve destekleyeceklerini ifade ettiler.


 


BODTO Paydaş Çalıştayını hazırlayan ve sunan, TOBB ETÜ SEM Prof.Fuat Önder, bu günkü çalıştaydan sonra beş gün daha BODTO’ya gelerek eğitimlerine devam edeceğini kaydetti. Prof.Önder “ Odamızın ileride ”Startejik Yönetime” geçebilen, stratejik düşünebilen ve stratejik senaryolar üretebilen personeli ile birlikte yöresel olarak daha iyi hizmet verebilen, tüm paydaşları ile birlikte projeler üretebilen bir Ticaret Odası haline gelmesi amaçlanmıştır” dedi.


 


Çalıştayın öğleden sonraki bölümünde BODTO’nun zayıf ve güçlü taraflarının belirlendiği, fırsatların ve tehditlerin tartışıldığı atölye çalışması yapıldı. Katılımcıların belirlediği noktalar üzerinde yorumlar ve tartışmaların yapıldı. Atölye çalışmasına katılanlar, yapılan yorum ve önerilerin yapıcı, yararlı ve ileriye dönük çalışmalarda kullanılabilecek pratik çözümler olduğunu belirttiler. cheap Propranolol


treatment with Sildenafil

 


Çalıştaya katılan ve katkı sağlayanlara BODTO tarafından “TEŞEKKÜR BELGESİ” verildi.Çalıştayın sonuç bildirgesinin Bodrum Ticaret Odası tarafından raporlanarak, BODTO üyeleri ve kamuoyu ile paylaşılacağı bildirildi.

Buy Strattera online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.