Bodrum Gündem

CANAN TAN, BODRUMLU GENÇ OKURLARI İLE BULUŞTU..

En Çok Satan Kitaplar listesinin her zaman üstlerinde bulunan ünlü yazar Canan Tan, 14 Şubat Sevgililer gününde piyasaya çıkan Aşkın Sanal Halleri kitabı ile Bab-ı Ali Kitabevinde Bodrumlu kitapseverlerle buluştu.

CANAN TAN, BODRUMLU GENÇ OKURLARI İLE BULUŞTU..
21.02.2010
0
A+
A-

Yaz aylarında “KİTAPLI GECELER” adlı imza etkinliği ile kış aylarında ise on iki ay turizm çalışmalarına katkı sağlayabilmek için “BODRUM KIŞIN DA YAŞIYOR” sloganı ile bir çok ünlü yazarı Bodrumlu kitap severler ile buluşturan, Bab- ı Ali Kitabevi, özellikle genç okurları isteği ile Canan Tan ile imza günü düzenledi. Düzenlenen imza gününe genç okurların ilgisi yoğundu. Milas ve Söke’den de kitaplarını imzalatmak için gelen okurların olduğu görüldü.



Canan Tan kitapları imzalamadan önce, okurlarıyla uzunca sohbet edip okurlarının ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni kitabı “Aşkın Sanal Halleri” kitabı hakkında bilgiler veren Canan Tan, günümüzde sanal aşkların sıklıkla yaşandığını, bazılarının olumlu bazılarının ise olumsuz sonuçları olduğunu belirterek, yeni kitabında yaşanan bu aşkları ele aldığını ve bu ilişkilerin nasıl yaşandığını anlatmaya çalıştığını ifade etti. “Eroinle Dans” adlı kitabını gençlerin ve ebeveynlerinin mutlaka okuması gerektiğini de vurgulayan yazar, bu önemli konuda katkı sağladığını ve bundan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Kitaplarında yer alan bazı kişi ve konuların gerçek olduğuna da değinen Canan Tan, kitaplarında isimleri geçenlerin kendi istekleri doğrultusunda yer verdiğini belirtti. purchasing Plavix


 


Bab-ı Ali Kitabevi işletmecisi Çiçek Bozoğlu, on iki ay turizm çalışmaları için herkesin kendi işi ile ilgili olarak bir katkı sağlamasının gerektiğini kaydederek şunları söyledi “Başlattığımız imza günleri kapsamında bugün Canan Tan’ı misafir ediyoruz. Bodrum Kaymakamlığı, Belediyesi, Ticaret Odası, turizm işletmeleri herkes on iki ay turizm için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bizde kendi işimiz ile bu çalışmalara katkı koymaya çalışıyoruz. İstanbul’daki büyük kitapevlerinden bile önce yazarları Bodrum’a davet ederek imza günleri düzenliyoruz. Onlarda Bodrum’un kültür ve turizm elçisi oluyorlar. Böylece kışında Bodrum’da hareket var, mesajı yolluyoruz. Okurların büyük ilgisi var buda bizi mutlu ediyor. İleriye yönelik projelerimizde var. Okurlarımız istedikleri şair ve yazarları bizlere iletiyorlar bizlerde olanaklarımız çerçevesinde bu yazarlarımızı okurlarla buluşturmaya çalışıyoruz.”

Bab-ı Ali Kitabevi imza günlerinin önümüzdeki günlerde de süreceği, 6 Mart Cumartesi günü Altan Öymen’in son kitabı “ÖFKELİ YILLAR” adlı son kitabı ile “DEĞİŞİM YILLARI” ve “BİR DÖNEM ÇOCUKLUK” adlı kitaplarını Bodrumlu okurlarına imzalamak üzere geleceği bildirildi.


cheap Paxil  





 


 


 


 

Professional Viagra without prescription
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.