Bodrum Gündem

YETER ARTIK, LÜTFEN..

21.02.2010
0
A+
A-

Bodrumlular artık konuşanları dinlemekten sıkıldı, lütfen artık iş yapalım..

Sayın Mahmut başkan, siz Bodrum’u en yakından tanıyan kişilerden birisiniz. Burada doğup büyüdünüz, Bodrum’un sosyal, ticari, sportif, sanatsal bütün yönleriyle yaşadığı evrimi en yakından takip ettiniz, yıllardır görev başındasınız, aileniz ve yakın çevreniz Bodrum’da hemen bütün sektörlerde ticaret yapıyorlar, bütün sorunları birebir yaşamış biri olarak neden hala akademisyenleri çağırıp onların teorilerini dinlemek zorundasınız?


 


İki ay arayla aynı kişilere aynı konuda SWOT analizi yaptırmak dünyanın neresinde görülmüştür? Biz deneme tahtası mıyız? Bodrum’un problemleri hakkında bütün sivil toplum örgütleri geçen senelerde birer kitap yayınladılar. Çözümler üretildi, yollar gösterildi, hala Bodrum’u iyi tanımayan akademisyenler gelip bize ISO alın diye akıl veriyorlar. Mahmut Başkan, BODTO zaten ilk ISO alanlardan biri değil mi? Bodrum’daki kurumsallaşmış bütün firmalar zaten ISO almadılar mı? Bunun için insanları toplayıp bilinenleri tekrarlayacak bir Profesör daha mı lazım?


buy xenical  


Bodrum’lular konuşmaları dinlemekten artık sıkıldılar. Şimdi iş yapma zamanı. Hala ne yapacağınızı bilemediğinizi düşünmek dahi istemiyorum. Geçen yıllarda yapılan sempozyumlar, konferanslar, yayınlanan kitaplar unutuldu mu? Veya o günden bu güne Bodrum’da değişen bir çok önemli bir olay mı var? Artık iş yapalım, daha az konuşalım. Siz ve kardeşiniz Mehmet Başkanın yapacağı faaliyetlerin yüzde yüz Bodrum’a fayda getireceğine inanıyorum. Lütfen bir şeyler yapın, biz de sizi destekleyelim. Ama lütfen artık Bodrum’u yarım tanıyan akademisyenler getirip, bizi onları dinlermiş gibi yapmaya zorlamayın. Sıkıldık artık… Lütfen…


cheap Cialis Soft

 


BİR ÖNERİM VAR


 


Sayın Mahmut Başkan, Sayın Mehmet Başkan, Bodrum’da öncelikle yapılması gereken işleri biliyorsunuz. Bunları seçim öncesinde yaptığınız toplantılarda bizlere sizler anlattınız. Şimdi onları yapın ve biz de destekleyelim.


 


Eğer daha güçlü, toplumsal bir destek istiyorsanız bir önerim var:


Türkiye’nin en önemli iş adamları, CEO’ları, sanatkarları, sporcuları hayatlarının bir bölümünü Bodrum’daki evlerinde geçiriyorlar. Onlar Bodrum aşıkları. Herhangi bir sektörde daha tecrübeli kişilerin fikirlerine ihtiyaç duyarsanız kurun bir “sektörel komisyon”, çağırın o Bodrum aşığı ustaları, sizin bir yol planı yapmanıza katkıda bulunsunlar. Sonra hep birlikte el atalım, o işi yapalım. Bodrum’u iyi tanıyan, işinin ustası kişilerin pratik çözümleri bizim için daha kıymetlidir. Artık konferans dinlemek istemiyoruz, faaliyet görmek istiyoruz.


 


Buy Strattera

Yazarın bütün makale ve sektörel yorumlarına http://celalgursoy.wordpress.com/ blogundan erişebilirsiniz.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.