Bodrum Gündem

BODRUM ARANDI, BİR DÖNEM GÖZALTINDA..

1.Ordu komutanı Emekli Orgeneral Çetin Doğanın Temel Yapı evleri civarındaki villasında arama yapıldı. CD ve benzeri bir şey bulunmadığı bildirildi.

BODRUM ARANDI, BİR DÖNEM GÖZALTINDA..
23.02.2010
0
A+
A-

“Balyoz Darbe Planı iddiaları soruşturmasın kapsamında aralarında emekli kuvvet komutanları Fırtına Paşa ve Örnek Paşanında bulunduğu 17 emekli general, 4 muvazzaf amiral, 26 subay ve 1 astsubay sorguya alındı.


 



  • Hafta fırtına ile başladı. buy Cialis soft tabs

  • Çok sayıda ilde eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

  • Terörist başı Öcalan’ın yakalandığı Kenya operasyonunu yöneten emekli Korgeneral Engin Alan’da gözaltına alınanlar arasında.

  • purchase Nexium Gözaltına alınanların ev ve ofislerindeki çok miktardaki belgeye el kondu.

  • Oval Ofise giren tek komutan eski 1.Ordu Komutanı Orgeneral Ergin Saygun’da gözaltında. (Saygun Paşa, 16 Kasım 2006 da ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dr.Jack Crouch ile görüşmek için Beyaz Saray’a görüşmeye gitmiş ancak “ÜST ARAMASI “ yapılmak istenmesi üzerine, arama yaptırmayarak geri dönmüştü.)

  • Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ Mısır ziyaretini erteledi.

 


CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen “Ortada iddianameler var, tutuksuz yargılananlar var, şu ana kadar mahkum edilen kimse yok. Bu tutuklamalar ile ilgili olarak herhalde Genelkurmay Başkanlığı’nın da bir söyleyecek sözünün olması gerekir. Bu iddialar doğru mudur, değil midir? Türk Silahlı Kuvvetlerde böyle bilgiler var mıdır, yok mudur?” dedi.


  buy Clonidine


MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal “Yapılan soruşturmalarda hukukun gereğinin yerine getirilmesi kavramının dışına çıkılarak, AKP’nin hesap vermekle sorumlu olduğu işsizlik, tarım, ekonomi gibi konularda bunalımlı süreçten kaçmak için gündem değiştirmektedir. Ölçüsüz gözaltılar adil yargılama hakkına müdahaleye dönüşmüştür” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.