Bodrum Gündem

KADINLARDAN AİLE BÜTÇESİNE DESTEK..

Konacık Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa açılan kurslar devam ediyor. Bu kurslar sayesinde kadınlar hem aile ekonomisine ciddi destek sağlıyorlar hem de boş zamanlarını değerlendiriyorlar.

KADINLARDAN AİLE BÜTÇESİNE DESTEK..
26.02.2010
0
A+
A-

Konacık Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile açılan el sanatları kurslarına Konacıklı kadınlar büyük ilgi gösteriyorlar. Konacık Belediyesi Sarnıç Kültür Evi’nde devam eden el sanatları kursları arasında; temel devren, tel kırma, ahşap-cam boyama, takı tasarımı ve dikiş kurslarında kursiyerler el becerilerini ortaya koyuyorlar. Her yıl düzenli olarak açılan kurslar sayesinde kadınlar, aile bütçelerine ciddi destek sağlıyorlar. levonorgestrel price


 


doxycycline online Konacık Belediyesi tarafından böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten kursiyerler, “ Konacık Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen kurslar sayesinde ürettiğimiz ürünler ile birlikte hem aile ekonomisine katkı sağlıyoruz hem de boş zamanlarımızı değerlendirmiş oluyoruz. Böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesi imkânını sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Tosun’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.


 


Konacıklı kadınlar meslek sahibi olabilmeleri için bu tür kursları açmaya devam edeceklerini söyleyen Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun; “Ev hanımlarının ağırlıklı olarak katıldıkları kurslar ile hanımlarımız hem boş zamanlarını değerlendiriyorlar hem de aile bütçesine katkı sağlıyorlar. Unutulmaya yüz tutmuş eserlerin korunmasını ve devamını sağlamak amacıyla yapılan bu çalışmaların, gelecek yılda yoğun bir katılımla devam edeceğine inanıyoruz. Konacık Belediyesi olarak kursların düzenlenmesinde görev almaktan ve kadınlarımızın başarılı çalışmalarından ötürü gurur duyuyoruz. Bundan sonra da kadınlarımızın gelişimine yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.


 


  Retin-A without prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.