Bodrum Gündem

MARMARA KOLLEJİ HEM EĞİTİMDE HEMDE YAŞAMDA…

BODRUM MARMARA KOLEJİ Birbirimize ihtiyacımız var kampanyasına öğretmenleri, personeli ve velileri ile topyekün destek veriyor.

MARMARA KOLLEJİ HEM EĞİTİMDE HEMDE YAŞAMDA…
26.02.2010
0
A+
A-

Kızılay Aydın Kan Merkezi’nin Bodrum’da sürdürdüğü Kan Bağışı Kampanyası’na Bodrum Marmara Koleji de destek verdi.


 


Bodrum’da sürdürülen kampanyadan haberdar olan Kolej idarecilerinin, Kolej çalışanları ve velilerin katılımı ile Kolej içinde de benzer bir kampanya yapılma talebini memnuniyetle kabul eden Kızılay Aydın Kan Merkezi 25 Şubat 2010 Perşembe Günü de Bodrum Marmara Koleji’ndeydi.


Furosemide online  

Buy Natrexone

fast delivery professional Viagra Kızılay Derneği’nin Türkiye genelinde başlatmış olduğu “Birbirimize ihtiyacımız var” kampanyasına destek vermek için öğretmen, personel ve velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen ve kuyruklar oluşturan kampanyaya katılan herkese teşekkür eden İlköğretim Okulu Müdürü Ebru Ergüney, “Bağışlanan 1 ünite kan 3 kişinin hayatını kurtarabilir. Bu kampanyayı bir sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirdik. Umarım nice hayatların kurtulmasına sebep oluruz. Tabii ki bu umudumuza ek olarak, bu kampanyanın geleceğimizi emanet ettiğimiz öğrencilerimize örnek olmasını ve hepsinin kan vermenin bir insanlık görevi olduğunu öğrenmelerini hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.