Bodrum Gündem

BÜYÜK YARIŞ BU GÜN..

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Bodrumun ikinci büyük odası olan Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık ve Yönetim Kurulu ile Denetleme Kurulu seçimleri bu gün yapılacak oylama ile sonuçlanacak.

BÜYÜK YARIŞ BU GÜN..
27.02.2010
0
A+
A-


Haftalardır yoğun seçim çalışmaları yürüten yılların tecrübesi ve rahatlığı ile hareket eden, “YAŞLI KURT” mevcut başkan Mustafa Danacı ile geçtiğimiz seçimlerde de aday olan esnaf içinde sevilen, gençliği, dinamikliği, odayı koltuktan yönetmeyeceğini, hizmeti esnafın ayağına götüreceğini söyleyen, CHP İlçe Kongresinde de tam destek sözünü alan “GENÇ KURT” Deniz Koca bu gün yapılacak seçimlerde yarışıyorlar.


 


buy Fluconazole

Esnaf Odası seçimlerinin birlik ve beraberlik içinde geçmesi bekleniyor. Seçim sonucunda  Bodrum’da bir şeyler değişir mi? Değişir. Lakin bir şartı var, kazanan ister “YAŞLI KURT” kazansı, ister “GENÇ KURT” başkanlığa gelene diğerinin destek vermesi mutlaktır.


Ümit ediyorum değerli iki adayda bunun farkındadırlar.


Zithromax without prescription  


Bodrum şubat ve mart aylarını seçimler ile geçiriyor. 14 Mart Şoförler Odası seçiminin yapılmasın ardından yaklaşık iki yıl rahatlayacak. Çok özel bir durum olmaz ise “Genel Seçimlere” kadar rahat.


 


  cheap Ventolin


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.