Bodrum Gündem

İNANMANIN YARATTIĞI GÜÇ..

28.02.2010
0
A+
A-

Merhaba,
Bir ben eksiktim, bende geldim tam oldu. Her hafta bu sayfada buluşacağız,

 


Dünyayı ve bizi sarsan ekonomik kriz, ülkede yaşanan şok operasyonlar, sosyal patlamalar ve üzerimizde gün geçtikçe şiddetini arttıran gelecek kaygısı altında hepimiz kendimizi yorgun, bıkkın ve umutsuz hissediyoruz.

order Premarin online

Her ne kadar yeni bir sezonun başlangıcındaysak da eskisi gibi ne heyecanımız kaldı nede enerjimiz. Nereye bakarsam, kiminle konuşursam, belirsizliğin gerginliğini hissetmemek mümkün değil.


 


Huzurlu bir hayat beklentisi ve birbirimize güvenebilme ihtiyacımız her geçen gün daha da önem kazanıyor.


Strattera No Prescription   order Xenical online


Birlik olmanın, birlikte hareket etmenin anlamını bilenler, fikir veya düşünceleri doğru veya bize göre yanlış olanlar inandıkları kişi veya kişilerin arkasında birlikte yürümeyi başaranlar istedikleri veya hedefledikleri her ne ise kazanıyor. Karalama, güvensizlik, entrika ve ayak oyunları ile hesabını sayılar üzerine yapıp, birlikte hareket etme ruhundan uzak olanlarda sürekli kaybediyor.


‘Güç’ sayısal olarak çoğunlukta olanların değil, birlikte hareket edip, bölünmeden ve bölünenlerin zaafları ile hedefe ulaşanların elinde.


Ekonomimizin, sosyal beklentilerimizin ve huzurumuzun ana kaynağı kazanılan ‘güç’lerin doğru kullanılması ile ilgili.


‘Güç’ü kaybedenler, kazananları tek başına bırakıp o boşluğu yarattığında ise yaşadığımız kaos ortamı sarıyor her birimizi. Hafızalarımızı yoklayalım; inanmanın, birbirimize tekrar güvenebilmenin ve saymanın ne olduğunu hatırlayalım ve birlikte hareket etme ruhunu tekrar canlandıralım.


 


Ellerimizden kayıp giden, kazanılmış özgürlüğümüzü kaybetmemek dileği ile…


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.