Bodrum Gündem

Özel Bodrum Kavram Dershanesinden Bowling Turnuvası…

Eğitim ve öğretimde motivasyon odaklı çalışmayı ilke edinen Kavram Dershanesinin öğretmen ve öğrencileri 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılının 2. yarıyılını Bowling Turnuvası ile karşıladı.

Özel Bodrum Kavram Dershanesinden Bowling Turnuvası…
28.02.2010
0
A+
A-


26 Şubat Cuma günü, Oasis Freekick Bowling Salonu’ nda gerçekleşen turnuvaya katılım oldukça yüksekti. Öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra velilerin de izleyici olarak katıldığı turnuvada eğlenceli anlar yaşandı.


buy Lamisil SBS veYGS kategorilerinde dershane öğretmenlerinin de içinde bulunduğu 5’er kişilik gruplar keyifli bir rekabet içerisinde turnuvayı gerçekleştirdiler.


YGS grubunda 1. olan grup


Fatih Köylü, buy brand Cialis online


Fatih Akkaya,


Burak Kılıç,


Volkan Öztürk ve


Çağlar Denizhan’ın


 


order diflucan

 


SBS grubunda 1.olan grup


Tuğçe Yıldırım,


Özge Aras,


Erce Ekim,


Mehmet Karaali ve


Özgür Öztürk


 


Turnuva sonucunda her iki kategoriden ilk 3’e giren gruplar altın, gümüş ve bronz madalyalarla ödüllendirilirken, ayrıca 1. olan gruplar Dominos Pizza’dan 5’er pizza menüsü ile Oasis Cinemarine Sinemaları’ndan 5’ er sinema bileti kazandı.


Öğrencilerin yoğun sınav çalışmaları arasında verdikleri bu küçük moladan çok keyif aldıkları yüzlerinden okunuyordu. Sınava hazırlanırken öğrencilerin rahatlamasının önemini vurgulayan dersane yetkilileri, sınavlar öncesinde benzer etkinliklerle motivasyon desteğine devam edeceklerini belirttiler.


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.