Bodrum Gündem

Altan Öymen Bodrumda Kitaplarını İmzaladı..

CHP Eski Genel Başkanı, Gazeteci-yazar Altan Öymen; hafta sonu Bodrum Babıali Kitapevinde hayranlarıyla buluştu.

Altan Öymen Bodrumda Kitaplarını İmzaladı..

altan öymen bodrumCumartesi günü CHP İlçe merkezini ziyeret eden Öymen daha sonra Babı-Ali kitapevinde kitapsever Bodrumlularla bir araya geldi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’ luların yoğun ilgi gösterdiği Altan Öymen, kitap imzalatan konuklarla edebiyat, tarih ve politika üzerine sohbet olanağı da buldu. Kempinski Barbaros Bay Bodrum Otel Genel Müdürü William Latour’da Altan Öymen ile tanışmak ve kitap imzalatmak için gelenler arasındaydı. William Latour ve Altan Öymen, kitaplar ve turizm konusunda Fransızca sohbet ettiler. İmza gününe CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü ile İl Genel Meclisi Üyeleri, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Belde Başkanları, Yazar Bülent Akkurt, Yarımada Gazetesi sahibi Hüseyin Anıl, Bodrum Ekspres Gazetesi sahibi Mehmet Özalın, CHP eski ilçe başkanları ile çok sayıda kitapsever katıldı.

Bodrum’da kendisine gösterilen sevgi ve ilgiden hayli memnun kalan yazar daha sonra yarımadayı gezmek ve Bodrum halkıyla tanışmak için tekrar gelmek istediğini ifade etti. Sempatik ve mütevazi tavırlarıyla imza gününe gelen konukların gönlünü fetheden, sıcak bir atmosferde kitaplarını imzalayan Altan Öymen’e kısa dönem yaptığı CHP Genel Başkanlığı dönemine ilişkin sorular da soruldu.

İçinde bulunduğumuz zorlu koşullarda Türkiye’nin tüm solcu, demokrat insanlarının birlik için çaba göstermeleri gerektiğini ifade eden Öymen, ülkemizin tüm aydın ve duyarlı insanlarına büyük görev düştüğünü de sözlerine ekledi.

İmza günü etkinliğinin ardından, Babıali Kitabevinde oluşturulan sütüdyoda Bodrum yerel televizyonu Kent Tv, Altan Öymen ile 20 dakikalık bir ropörtaj yaptı.

Akşam, CHP Bodrum Belediye meclis Üyeleri Altan Öymen’le yemekte bir araya geldiler. Altan Öymen özellikle kitapseverlerin yoğunluğu, ilgisi ile Bodrum Mandalina Gazozunu ve balıkçılar etrafındaki restaurantları çok beğendiğini ifade etti…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.