Bodrum Gündem

BAYKAL 26 Martta Bodrumda..

CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özten CHP İlçe Kongresi sonrası 10 Mart 2010 Çarşamba günü CHP Genel Başkanı Deniz Baykalı ziyaret etti.

BAYKAL 26 Martta Bodrumda..
13.03.2010
0
A+
A-


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Genel Başkan Deniz Baykal ziyaretinin amacı ile ilgili bilgi veren CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Bodrum’un yerel ve siyasi konuları hakkında bilgi sunulduğunu söyledi. Ziyarete Gündoğan’da 16 derslikli okul yaptıran Ayşe ŞAHİN’de bulundu. Öztürk”Genel Başkanımızı Bodrum’a davet ettik. Özellikle okul açılışı ile ilgili olarak çağırıldığını söylediğimizde memnuniyetle kabul etti. Yoğun programı içinde okul açılışı söz konusu olduğundan bu özel görevi yapmaktan mutluluk duyacağını belirterek 26 Mart Cuma günü Bodrum’a gelecekler. Genel Başkanımız Cuma sabahı Bodrum′da olacaklar, saat 12.00 de Gündoğan’da okul açılışı yapacaklar ve sonrasında da beldelerimiz ziyarette bulunacaklar” dedi. Order Retin-A Retin-A without prescription

 

Strattera without prescription

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal 26 Mart Cuma sabahı Bodrum’a gelerek, CHP’li üç belediye başkanını ziyaret edecek. Geceyi Bodrum’da geçireceği öğrenilen Baykal 27 Mart sabahı Bodrumdan ayrılacak.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.