Bodrum Gündem

KARSANATIN BAHAR KONSERİNDE KONUK SANATÇI ZAFER MUTLU İDİ..

Karya ve Kültür Sanat Derneği , Marmara Koleji Konser Salonunda ayda bir düzenlediği KARSANAT KONSERLER DİZİSİ kapsamında kadife sesli tenor olarak anılan Zafer Mutluyu konuk etti.

KARSANATIN BAHAR KONSERİNDE KONUK SANATÇI ZAFER MUTLU İDİ..
15.03.2010
0
A+
A-

Dilek Cebeci/Bodrum Gündem buy Retin-A


Konserde ayrıca tenor Zafer Mutlu ile birlikte KARSANAT SOLİSTLERİ Gülderen Erdoğmuş (mezzosoprano),Pelin Tanca (soprano) ,Ebru Cumalı (Soprano), ünlü operalardan, müzikallerden aryalar,düetler ve sevilen napolitenlerden seçkin örnekler yorumladılar.



Klarnet sanatçıları Deniz Sezgün Kurysia ve Orhan Deniz konserin diğer konuklarıydı Sanatçılara piyanoda Nihan Atlığ Simpson ve Ahmet Sait Karabulut eşlik ettiler.



Piyanist Ahmet Sait Karabulut  F.Chopin’in do diyez minör “Nocturne” ünü yorumlarken geleceğin ünlü piyanistleri arasında yerini alacağını belli etti.Programda ünlü besteciler  Haendel Order Kamagra online   Mozart Verdi, Mendelssohn ,Bizet,Cilea, Delibes,Curtis, Cardillo,Obradors,A.L.Webber ve Chopin′den eserler yer aldı. Konserin sonunda Marmara Koleji Halikarnasos kültür merkezinin salonunu dolduran 500 kişinin sürekli alkışları ile iki kez bis yaptılar.


 


Konuk sanatçı Zafer Mutlu 1961 yılında Bulgaristan’ın Rusçuk kentinde doğdu.1974 yılında ailesiyle birlikte anavatana göç etti.1979 da Ankara Deneme Lisesini,1986 da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.2001 yılında bir balık avı sırasında aynı sandalda bulunan Opera rejisörü bariton Murat Göksu’nun söylediği türkülerle eşlik etti ve Murat Göksunun beğenisini kazanan bu doktor hastalarından kalan zamanlarda şan derslerine başladı. 2002 de ilk kez operaya gitti. Büyülendi. Kendini sahnelerde hayal etti. Derslerine Pavarottinin DVD leri ile devam etti.8 mart 2006 da Moldova 39.Bahar Opera Festivalinde ülkemizi temsil ederken Moldova Filarmoni orkestrasının kendisine eşlik etmesi kendisine bile şaşırtıcı geldi.Bundan sonra birçok konser birbirin kovaladı.Ancak 3 Haziran 2008 de Aya İrini’de verdiği konser kendisi için bambaşka bir anlam taşıyordu.Bu konser merhum Prof.Dr.Türkan Saylanın arzusu ile ÇYDD yararına yapılmıştı.

cheap Lasix
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.