Bodrum Gündem

Yunan Konsolosluğu Temsilciliği Açılması İçin Bodrumdan Destek..

Muğla İl Genel Meclisi Turizm ve Gençlik Spor Komisyonu tarafından yürütülen Muğla İlinde bir Yunan Konsolosluğu temsilciliğinin açılması için Bodrum Belediyesinden ve Bodrum Ticaret Odasından destek istedi.

Yunan Konsolosluğu Temsilciliği Açılması İçin Bodrumdan Destek..
15.03.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum


5 Martta yapılan İl Genel Meclisi toplantısında Marmaris Bozburun Beldesinde Nisan 2010 tarihinde Yunan Adaları arasında yeni bir sınır kapısı açılması gündeme gelmişti. Yunan Konsolosluğu Temsilciliğinin açılmasının turizm, ticari ve sosyal ilişkilerin gelişmesinde olumlu sonuçlar oluşturacağının bilgisini vermek ve destek istemek için İl genel Meclisi üyeleri Bodrum’da ziyaretlerde bulundular.

 


cheap albuterol

İl Genel Meclisi Üyesi Cesur Öncel ve beraberinde, Turizm ve Gençlik Spor Komisyonu Başkanı Mehmet Erden, Memiş Alper Yıldırım ve Marmaris Söğüt Köyü Muhtarı Kemal Karaca Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ettiler. Bodrum Belediyesi Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Komisyon Başkanı Mehmet Erden turizm, ticari ve sosyal açılardan önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek “Bodrum Belediyesi ve Başkanı olarak sizden destek istiyoruz. Adalar ile olan ilişkilerde vize ve buna benzer işlemlerin rahat bir şekilde yapılabilmesi ticaretin geliştirilmesi için buna ihtiyaç vardır.” dedi.


 


Yunan Makamlarınca da Türkiye’den turizm, ticaret ve denizcilik konularında işbirliği talepleri olduğunu da kaydeden İl Genel Meclisi Üyesi Cesur Öncel “Muğla bu ticari ve turizm ilişkilerinde coğrafi yapı açısından avantaja sahiptir.” dedi.


 


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Yunan adaları ile ticari, turizm ve dostluk açısından ilişkilerin sürdürüldüğünü söyledi. Kocadon görüşlerini şu şekilde açıkladı,  “Yunan Adaları ile ilişkilerin sürdürülmesini kolaylaştıran her projeye varız. Muğla’da Yunan Konsolosluğu Temsilciliğinin yapılanmasının olumlu sonuçlar doğuracağını biliyorum. Bu nedenle bizim üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız ve bu çalışmalarınızda tam destek vereceğiz. Artık evrensel düşünme ve çalışma zamanıdır.” dedi.


buy Disulfiram online   buy Disulfiram


Başkan Kocadon, bu konuda destek olunacağına dair yazının hazırlanması için talimatını Komisyon Üyeleri ve Belediye Meclis üyelerinin yanında verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.