Bodrum Gündem

Özhan Canaydın Vefat Etti.. Galatasaray Camiasının Başı Sağolsun..

CELAL GÜRSOY HABERİ VE GÜLE GÜLE ÖZHAN AĞABEY YAZISI…

Özhan Canaydın Vefat Etti.. Galatasaray Camiasının Başı Sağolsun..
23.03.2010
0
A+
A-

Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın′ın saat 23.34′de yaşamını yitirdi.


Özhan Canaydın vasiyeti gereği büyük bir cenaze töreni istemediği için ailesi tarafından sade bir törenle cenazeyi toprağa verecek. Cenaze töreni 24 Mart Çarşamba günü, Mudanya′da Organize Sanayii Bölgesi Camii′nde kılınacak öğle namazından sonra, Mudanya′daki aile kabristanına defnedilecek.


Eski başkan, ailesi ile yaptığı son görüşmede “Beni fazla dolaştırmayın, kulübe veya GALATASARAY Lisesi′ne götürmenize gerek yok, direk işyerimin yanındaki Organize Sanayii Bölgesi Camii′ne götürün” şeklinde vaziyet ettiği bilgisi verildi.


 


 


GÜLE GÜLE ÖZHAN AĞABEY


 


Aktif sporculuk zamanlarımdan beri tanışırdık ama beraber çalışmamız 80’li yıllarda Ali Tanrıyar başkanlığında görev yaptığımız yönetim kurulunda oldu.


 


 


Aktif sporculuk zamanlarımdan beri tanışırdık ama beraber çalışmamız 80’li yıllarda Ali Tanrıyar başkanlığında görev yaptığımız yönetim kurulunda oldu. Proscar online


Genellikle çatık kaşlı, problem çözülünceye kadar gülümsemesini saklayan ama içinde espri dolu bir insandı.


  buy Valtrex online no prescription


Başkanlığa aday olduğu zaman bizi toplayıp şöyle demişti: “Babam beni Galatasaray Lisesine getirip kaydımı yaptırdığında dünyanın kaç köşe olduğunu bilmeyen bir çocuktum. Dünyayı Galatasaray Lisesinde tanıdım. Şimdi izin verirseniz borcumu ödemek için başkan olmak istiyorum. Bana bu şansı vermenizi istiyorum.”


 


Bu kadar gönülden gelen bir talebe kimse karşı çıkmadı ve bildiğiniz gibi yıllarca kulübümüzün başkanlığını yürüttü.


 


Maddi zorlukların yaşandığı sürelerde bazı gazetelerde çıkan yazıları okuyup düşünürdüm: Özhan Başkan’ın sarı kırmızı aşkı ile parayı aynı paragrafta zikretmek ancak onu tanımayan birisinin yapabileceği bir yanlıştı. Nitekim başkanlığı süresince bir çok kredinin altına şahsi imzasını atarak bunu belirtmişti. Özhan ağabeyin Galatasaray sevgisi o kadar büyüktü ki gerekli görse bütün varlığını onun için ipotek edebilirdi.


 


Seyrantepe projesi gelişirken bazı kesimlerde oraya adının verilmesi tartışılmıştı. Kulüp içindeki tutucu kesim buna karşı çıkarken onun yakın çevresi de yapılan emeğin karşılığının verilmesi gerektiğini düşünmekteydi.


 


Ülkemizdeki genel temayül insanlara hep öldükten sonra paye verilmesi şeklinde olduğu için şimdi belki de bu konu tekrar gündeme gelir ve Seyrantepe stadına Canaydın adı verilir. Galatasaray’da Baba Gündüzler, Metin Oktaylardan sonra bir de idarecinin adını anıtlaştıralım. Neden olmasın.


 


Güle güle Özhan Ağabey, güle güle sevgili Başkanım…


 


Celal Gürsoy Buy cheap Accutane


 


Yazarın tüm sektörel yorum ve makalelerini www.celalgursoy.wordpress.com blogunda bulabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.