Bodrum Gündem

Bodrum Esnafı Kaygılı..

DSİ kazıları nedeni ile yollar delik deşik, sezona yetişmesi zor görünüyor..

Bodrum Esnafı Kaygılı..
26.03.2010
0
A+
A-

Acil İçme suyu projesi kapsamında Bodrum Yarımada genelinde başlatılan kazı çalışmalarında yollarda oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Sezonun başlamasına çok az bir süre kalması nedeni ile esnaf kaygılı.


Çukurlar nedeniyle kaza tehlikesi atlattıklarını anlatan sürücüler yollardaki çalışmaların biran önce tamamlanmasını ve çukurlara düşülmemesi için yeterli uyarı levha ve ışıklarının konulmasını istiyor. Bodrum’da order Vermox online   özellikle Turgutreis, Akyarlar, Göltürkbükü, Gündoğan ve Yalıkavak yolları delik deşik.


DSİ tarafından Bodrum′un su sorununu çözmek amacıyla geçtiğimiz aylarda başlatılan Bodrum Yarımadası Acil İçme Suyu projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Ancak bu çalışmalar sırasında oluşan çukurlar hem vatandaşlara hem de sürücüleri sıkıntıya sokuyor. Vatandaşlar “Yollardaki çukurların bir an önce kapatılmasını istiyoruz. Turizm sezonu başlamadan önce çalışmaların tamamlanması gerekiyor. Yetkililerden çalışmaları hızlandırmalarını ve bizi mağdur etmemelerini istiyoruz” dediler.


Colchicine online Öte yandan geçtiğimiz günlerde Bodrum Kıbrıs şehitler caddesindeki bir otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu proje kapsamında açılan çukurlardan birine düşmüştü. Kazada araçta yolcu olarak bulunan bir kadın yaralanmıştı. buy methocarbamol

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.