Bodrum Gündem

Lions Akdeniz Konferansı Hedefi, Akdenizi bir Barış Gölü Haline Dönüştürmek..

Sezon başlamadan yapılan Uluslararası Lions Akdeniz Konferansı Bodrum esnafı ve ekonomisi açısından önemli bir canlılığı da beraberinde getiriyor.

Lions Akdeniz Konferansı Hedefi, Akdenizi bir Barış Gölü Haline Dönüştürmek..
26.03.2010
0
A+
A-


16 Akdeniz Ülkesi Lionsları Bodrum da Kadına Uygulanan şiddet, Ekoturizm  Küresel Isınma konuları için bir araya geldi. Akdeniz Konferansı 1987 de ilk kez İtalya da bir araya gelen oluşum sayesinde başlayan toplantılar bu günlere kadar geldi. Dört gün sürecek olan Akdeniz Konferansında Akdeniz’de kıyısı bulunan 16 ülkelerin Lions, kulüpleri temsilcilerinden oluşan 300 kişi den fazla katılım sağlandı.


 

Retin-A online

Akdeniz Konferansı Başkanı Metin Taşkent konferans sonunda katılımcı ülke temsilcilerinin toplantıdan çıkan raporları hayata geçirebilmek, faydalı bir hale getirebilmek için üst düzeydeki yetkililere ve bakanlıklara ulaştırılacağını söyledi. Konferans Başkanı Metin Taşkent Akdeniz’de kıyısı bulunan ülkelerin Üniversite gençleri arasında burs vererek eğitimlerine yurt dışında devam edebilmeleri için” Erasmus bursu gibi ” daha önceki toplantılarda aldıkları kararın bu yıl uygulamaya geçeceğini söyledi. Hükümetlerin Lions ve Rotarylere bakış açısı belli, önemli olan bizim doğru bildiğimiz çalışmaları yapmaya devam etmemizdir. Siyasi görüş ayrımı yapmadan yerel yönetimle nasıl hizmet edileceğini gösteren kuruluşların başında geliyoruz. Doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz.” dedi


 


purchase Lamisil Basın toplantısında hükümet adına Egemen Bağış ın AB konusunda düzenlediği toplantıda Lionsların görüşlerine önem verdiğini de hatırlattı.


 


Prof. Dr. Hayri Ülgen’de yaptığı konuşmada, Avrupa birliğinde STK ların çok önemli bir rolü olduğu ve birlikte çalıştıkları yerel yönetim sorumlularına bu sorunları anlatacaklarını birlikte çalışacaklarını rapor sunup çözüm yolları için birlikte çalışacaklarını söyledi.


 


purchase misoprostol Özellikle sezon dışı yapılan bu konferansın Bodrum ekonomisi ve kongre turizmi için bir tanıtım niteliği taşıdığı ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.