Bodrum Gündem

Bodrum MİTT Moskova Turizm Fuarındaydı..

17-20 Mart MİTT Moskova Turizm Fuarı ve 24-26 Mart UİTT 2010 Ukrayna KİEV Turizm Fuarında başarılı tanıtım çalışmaları yaptı.

Bodrum MİTT Moskova Turizm Fuarındaydı..
29.03.2010
0
A+
A-


treating acne Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Mart ayında düzenlenen Berlin ITB Turizm fuarındaki büyük başarısından sonra 17-20 Mart MİTT Moskova Turizm Fuarı ve 24-26 Mart UİTT 2010 Ukrayna KİEV Turizm Fuarında başarılı tanıtım çalışmaları yaptı.


cheap Ketorolac  


Fuarlarda 7000 Rus dilinde Bodrum broşürü , Bodrum Müzesi ve Bodrum yemeklerini anlatan kitaplar ve CD’ler ziyaretçilere verildi. Ayrıca 5000 adet Bodrum çantası, kalem gibi promosyon malzemeleri dağıtıldı. Buy Topamax on line


Moskova‘da Expo Center Fuar Merkezinde düzenlenen MİTT turizm fuar alanı toplam 50.338 metre karelik bir alanda kuruldu. Geçen yıl 91.000 olan ziyaretçi sayısında bu yıl önemli artış gözlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığının 1254 metrekarelik standı büyük beğeni kazandı. Bodrum, Kültür ve Turizm Bakanlığının standında yerini aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Bodrum standını ziyaret ederek başarılar diledi ve geçen yıl 2.800.000 Rus vatandaşını Türkiye‘de ağırladıklarını bu yıl daha fazla turisti Türkiye‘ye beklediklerini söyledi.


 YÜZDE 15 ARTIŞ


Bodrum‘a Rusya‘dan gelecek turist sayısında bu yıl %15 artış bekleniyor. Erken rezervasyonlarda artış olurken konaklama tesisleri online satış sistemlerini geliştirdikleri takdirde daha iyi sonuç alabilecekler.


BODRUM KIEV’DE DE YER ALDI


Ukrayna Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Kiev Büyük Şehir Belediyesinin işbirliği ile düzenlenen 16. UİTT uluslararası turizm ve seyahat fuarı 24-26 Mart tarihleri arasında gerçekleşti.


Kültür ve Turizm Bakanlığı Fuarın en büyük standına sahipti. Bodrum, Berlin ve Hollanda’da olduğu gibi Kiev uluslar arası Turizm Ve Seyahat Fuarında da iki stantta yer alarak tanıtım çalışmaları yaptı. 45 ülkeden 500 firmanın katıldığı fuar alanında ziyaretçi sayısı oldukça yüksekti. Bodrum Stantının önünde zaman zaman tanıtım malzemesi almak için izdiham yaşandı.


Kiev Turizm ve Seyahat fuarında Kefeluka Otel, Golden Age Otel ve Royal Asarlık Beach Otel tarafından fuar ziyaretçilerinem çekilişle 1 hafta herşey dahil tatil verildi. Bodrum standında yapılan çekilişe 1520 kişi katıldı. Çekilişten önce Bodrum ve Oteller hakkında ziyaretçilere bilgi verilerek Bodrum Broşür ve Cd lerin içinde olduğu 2000 adet Bodrum çantası dağıtıldı. 


Bodrum Belediye Başkanı ve BOYTAV yönetim kurulu Başkanı Mehmet Kocadon hedef ülke seçtikleri bütün fuarlara katıldıklarını ve Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı olarak Bodrum‘u başarıyla tanıtmaya devam edeceklerini belirterek amaçlarının Bodruma gelecek turist sayısı ve turizm gelirlerini arttırmak olduğunu söyledi.


 


Kaynak : www.bodrumhabermerkezi.com  haberi paylaştıkları için teşekkür ediyoruz.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.