Bodrum Gündem

TUI, Türkiyede Otel Yönetim Şirketi Kurdu…

Türkiyedeki işletmesi alınan veya kiralanan tüm tesislerin yönetileceği TUI Travel Hotels Management faaliyete başladı. TUIden yapılan açıklamada, Avusturya yöneticisi Sena Uzgörenin bu yapılanmanın başında yer alacağı vurgulandı.

TUI, Türkiyede Otel Yönetim Şirketi Kurdu…
30.03.2010
0
A+
A-

TUI Travel PLC, Türkiye’de yöneteceği tesisler için bir işletme şirketi kurdu. Türkiye’deki işletmesi alınan veya kiralanan tüm tesislerin yönetileceği TUI Travel Hotels faaliyete başladı. TUI’den yapılan açıklamada Avusturya yöneticisi Sena Uzgören’in bu yapılanmanın başında yer alacağı vurgulandı.

esomeprazole price



Joy’daki tesisler TUI ile devam edecek


 


TUI Avusturya’nın başında olacağı Türkiye’deki yeni işletme şirketi, daha önce Joy Hotels tarafından işletilen ve içinde Blue Collection ve Pegasus Otelleri olan yapıyı devralarak yönetime başladı. TUI Grubunun, Joy Hotels′in işletimini yaptığı tesislerle uzun vadeli sözleşmeleri bulunuyordu.


order Asacol  


Talep artışı sürüyor


 


buy Vermox for child TUI’den yapılan açıklamada, Joy Hotels’den devralınan tesislere yönelik 2010 taleplerinin de iyi şekilde artmaya devam ettiği belirtildi. Grup, Blue Collection’ın Belek ve Kiriş’teki tesislerinin rezervasyon sayısının geçen yılı geçtiğini de vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.