Bodrum Gündem

Gençler ücretsiz Avrupaya..

Avrupa Gönüllü Hizmeti Ofisi Bodrum Dans Kulübü bünyesinde açıldı…

Gençler ücretsiz Avrupaya..
31.03.2010
0
A+
A-

Gençlere Avrupa’da 12 ay boyunca ücretsiz yaşayabilme olanağı sağlayan proje, başvurudan 8 ay sonra hayata geçti.  Devlet Planlama Teşkilatına bağlı Ulusal Ajans tarafından denetlenen “ Eylem 2 Avrupa Gönüllü Hizmeti Ofisi”  8 ay süren eğitim, hazırlık ve denetleme döneminin ardından akreditasyonunu tamamlayarak, “ Bodrum Dans Kulübü Gönüllü Hizmet Ofisi “ olarak hizmete girdi.


AGH Ofisi  aracılığı ile,  16-30 yaşları arasındaki gençlerimiz hiçbir ücret ödemeden Avrupa’nın 27 ülkesinde 12 ay boyunca yaşayabilecek olup;  konaklama, yemek, dil kursu, ulaşım, sağlık hizmetleri ve cep harçlıkları Avrupa Birliği tarafından finanse edilecektir.


Gençlerimizin dil öğrenmek, kendilerini seçtikleri bir meslek ya da hobi alanında geliştirmek ve Avrupa standartlarını öğrenerek ülkemize taşımak adına önemli bir adım atan “ AGH Ofisi” ile her yıl limitsiz sayıda gencimiz yurt dışına gidebilecek. Bodrum Dans Kulübü Avrupa Gönüllü Hizmeti Ofisi;   buy Phenergan online   konusunda Muğla iline bağlı tek yetkili ofis.


Bodrum Dans Kulübü Avrupa Gönüllü Hizmeti Ofisi;
BODRUM BELEDİYESİ, MICROSOFT, ETİ BİLGİSAYAR, GARANTİ HAYAT EMEKLİLİK HOBİ
STANDART İZOLASYONDOĞAN CAM
ve HACER ERSOY order Fluoxetine ’un önemli destekleri ve sponsorlukları ile kuruldu.


Detaylı bilgi : www.bodrumdans.com


order Paxil  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.