Bodrum Gündem

Yılmaz Algül: İçme Suyu Projesi Çalışmaları Turizmi Olumsuz Etkilemeyecek..

Sezonun başlaması ancak, Bodrum İçme Suyu Projesinin hala devam ediyor.

Yılmaz Algül: İçme Suyu Projesi Çalışmaları Turizmi Olumsuz Etkilemeyecek..
01.04.2010
0
A+
A-

Turizm işletmelerinin ve esnafın tepkilerine cevap vermek için AKP İlçe Başkanı Yılmaz ALGÜL bir basın toplantısı ile kamuoyunu bilgilendirdi.


treatment of erectile dysfunction   Buy Prozac


Günde 7 ton akaryakıtın ve 250 kişilik bir ekibin çalıştığı proje tüm hızı ile devam eden projenin, şehir içi bölümleri 15 mayısa kadar bitirileceğini ve onarılacağını açıklayan Algül şunları söyledi. “Günde 7 ton akaryakıtın ve 250 kişilik bir ekibin çalıştığı proje tüm hızıyla devam ediyor. Olağan dışı bir şey olmadığı takdirde, 1-15 Mayıs tarihleri arasında şehir içlerindeki çalışmalar toparlanarak turizmi ve insanlarımızın hareket kabiliyetine mani olmayacak şekilde devam edecektir.”


 


Müteahhit firma ile yapılan sözleşme gereği, 2011 yılında proje tamamen bitirilmiş olması gerekiyor. Bodrum merkezinde 5.000 metrelik hattın 2.300 metresi bitirilmiş durumda. Şehir içi bölümleri de en geç 15 mayısta tamamlanıp onarılarak, turizmi etkilemeyecek şekilde çalışmalara devam edileceği kaydedildi.


buy Combivent online  


Projenin Belediyeler Birliğine devredilmesinin ardından 5 yıl ödeme alınmayacağı ve beş yıldan sonra 30 yıl boyunca taksitler halinde ödeme yapılacağını ifade eden Yılmaz Algül “Beş yıl boyunca devlet belediyeler birliğinden su parası ve yatırım bedeli ile ilgili bir ücret almayacaktır. Bu beş yıl içerisinde toplanan paralar ile su şebekeleri ile ilgili çalışma ve harcamalar yapılabilecektir.” dedi.



Anayasa Değişikliği


Anayasa Değişiklik Paketi ile ilgili olarak açıklama istediğimiz AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül konu ile ilgili gerekli açıklamaları genel merkezin yaptığını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.