Bodrum Gündem

2010 Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı Açıldı..

Bodrum ekonomisinde önemli bir yer tutan 2010 Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı açıldı.

2010 Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı Açıldı..
08.04.2010
0
A+
A-

Tunajans tarafından düzenlenen, turizm endüstrisinin ve turistik işletmelerin gereksinimi olan her türlü otel ekipmanının tanıtıldığı ′′2010 Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı′′ Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla İl ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürleri ile sektör temsilcilerinin katılımı ile açıldı.


Açılış töreninde Tunajans Genel Müdürü Fatih Tuna’nın açış konuşması ile başladı. Fatih Tuna fuarın ticari hayatını canlandırdığını belirterek “Bu fuar, bu sorunu çözmek amacıyla her yıl ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Bodrum′da otel, motel, pansiyon, lokanta, bar, eğlence ve konaklama tesislerini yaza hazırlamayı hedefleyen fuar Bodrum′a önemli katkılar sağlıyor” dedi.


cheap Paxil

Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir’de, Antalya′dan sonra Bodrum en önemli turizm merkezi olduğunu söyledi. Bodrum Kaymakamı Özdemir konuşmasında şunları söyledi; ′′Herkes bu sorunlar karşısında çözüm bulmaya çalışıyor, bu da bizi mutlu ediyor. Her şeye olumlu bakıp olumlu şeyler yapmak istiyoruz. Bodrum′un su problemi çözülüyor. Turizmi 12 aya yaymak için çalışmalar yapıyoruz. Bu tip fuarlar yenilikleri, gelişmeleri, teknolojileri görmemiz açısından çok önemli′′


Açılışın ardından protokol hep birlikte stant açan firmaları ziyaret ederek, ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgiler aldılar. Bodrum Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan stant ziyaretçiler tarafından oldukça ilgi gördü. Viagra online Australia


 


Bodrum Ticaret Odası standı Bodrum Mandalina’nın tanıtımının yapıldığı protokol ve ziyaretçiler tarafından en çok beğenilen stant oldu. BODTO standını ziyaret edenlere Bodrum Mandalinası ikram edildi.


 


buy Retin-A Fuarda konaklama sektörü, hastaneler, üniversiteler, sosyal tesisler, askeri tesisler, pansiyonlar ile restoran işletmelerinin yöneticileri ve ilgili sektörlerin temsilcilerinin ziyaret etmesi beklenirken, 10 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi hedeflendiği bilgisi verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.