Bodrum Gündem

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü : BİLİNÇLİ TOPLUM, GÜVENLİ BODRUM PROJESİ…

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü BİLİNÇLİ TOPLUM GÜVENLİ BODRUM PROJESİ ni hayata geçiriyor.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü : BİLİNÇLİ TOPLUM, GÜVENLİ BODRUM PROJESİ…
08.04.2010
0
A+
A-


Suçla mücadelede toplum ile birlikte hareket etmenin ve toplumu suç ve suçlular ile ilgili olarak bilgilendirmenin önemi büyüktür.


treat breast cancer

Bu bağlamda Bodrum İlçe emniyet Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan   order Baclofen “BİLİNÇLİ TOPLUM, GÜVENLİ BODRUM PROJESİ“ hayata geçirilmiştir.  Bu proje ile toplumun suç ve suça meyilli veya suç işlemiş şahıslar ile ilgili olarak dikkat ve hassasiyet düzeylerinin arttırılması amaçlanmaktadır.  Böylelikle iç güvenlik hizmetleri sadece polisiye kuvvetlerle değil bu proje kapsamında ulaşılan tüm vatandaşlarımızın bilgi ve desteği ile birlikte yürütülmesi sağlanacaktır.  Bu proje kapsamında gerek hazırlanan broşür, kitapçık, afiş ve reklam panolarıyla gerekse yerel ve ulusal basın organlarıyla toplumun her kesimine ulaşılarak suç, suçlular ve toplum düzenini sağlayan diğer düzenlemeler ile ilgili olarak toplumun sürekli bilinçlendirilmesi hedeflenmektedir. Bu bağlamda 2010 yılı sonuna kadar 1.000.000 kişiye İlçe Emniyet Müdürlüğümüz olarak ulaşmak hedeflenmektedir.


Aciclovir online  


“BİLİNÇLİ TOPLUM, GÜVENLİ BODRUM PROJESİ”  ile hem sürekli İlçemizde ikamet eden hem de İlçemizde turistik amaçlı bulunan ziyaretçilerin daha huzurlu ve güvenli zaman geçirmeleri sağlanacaktır. Projenin ilk sürecinin tamamlanması ile yapılacak değerlendirme de kamuoyu ile paylaşılacaktır.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.