Bodrum Gündem

Bodrumun Ustası Ali Güven Vefat Etti..

Bodrum da dünya markası olan sandaletlere ismini veren ve ünlü isimlere özel sandaletler yapan Ali Güven, geçirdiği rahatsızlık sonucu Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılmış ve uzun zamandır hastanede tedavi görüyordu.

Bodrumun Ustası Ali Güven Vefat Etti..
08.04.2010
0
A+
A-

İki yılı aşkın bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen Ali Güven solunum yetmezliği nedeniyle Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Ünlü sandalet ustası Ali Güven’in yaklaşık on gün önce ağırlaştığı , (kalınbağırsak kanseri) verilen yaşamsal destek ile bugüne kadar yaşamını sürdürebildiği kaydedildi.


 


Ali Güven in cenazesi 9 Nisan 2010’da Cuma namazının ardından Gümbet Türbe mezarlığında defnedilecek. erectile dysfunction

Straterra online buying

 


Bodrum un turizmde adının yeni duyulmaya başladığı 1960 lı yıllarda bile Ali Güven in ürettiği sandaletler yurt dışından ilgi çekiyordu. Bu nedenle çeşitli  belgesel kanalları Ali Güven in sandaletlerini görüntülemek amacıyla Bodruma geliyordu. Ali Güven sandaletlerinin bu gün bir çok taklidi olduğu ve ilk  sandalet modellerini Bodrum Müzesinde bulunan Romalı heykellerin ayaklarından görerek esinlenip ürettiği  biliniyor.


 


Bodrum Tanıtımında çok önemli bir yeri olan Ustaya Rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. BODRUM GUNDEM


misoprostol no prescription http://www.bodrumgundem.com/haberdetay.asp?ID=1585

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.