Bodrum Gündem

Otobüsler, konfor ve ikramla havayollarından yolcu çalacak

Yolcu taşımacılığında müşterilerini uçaklara kaptırmak istemeyen otobüs firmaları, kablosuz internet, koltuk TV ve mevsime uygun açık büfe ikramları gibi hizmetler veriyor.

Otobüsler, konfor ve ikramla havayollarından yolcu çalacak
08.04.2010
0
A+
A-

Otobüsçüler, yolcularını ülkenin dört bir yanına ulaşan uçak firmalarına kaptırmamak için yolculuk süresini kısaltamasa da konfor ve sunduğu hizmetleri artırma yoluna gidiyor.
Bu firmalardan Varan Turizm, kapalı devre uydu TV, dizüstü bilgisayarlar için kablosuz internet ve elektrik bağlantısı, radyo yayını gibi hizmetlerin yanı sıra gece yolculukları için yastık ve battaniye veriyor. İki katlı otobüslerinin alt katını restorana dönüştüren ve ruhsat alan firma, dörder kişilik 5 masa koyduğu restoranda profesyonel hizmet sunuyor.

Varan otobüste restoran kurdu buy Disulfiram online
Sadece İstanbul-Ankara arasında sefer yapan otobüslerdeki restoranda, buzdolapları, mikrodalga fırın gibi eşyaları da bulunduran firma, yolcularına ücret karşılığında, su böreği, döner, hamburger ve çorba gibi çeşitlerde yemek, viski, cin, votka, kırmızı şarap ve bira ile alkolsüz içecek veriyor. Aynı anda 20 kişinin yararlandığı restoranın büyük ilgi gördüğünü belirten yetkililer, söz konusu otobüsleri ve restoranı tercih eden müşteri portföylerinin farklı olduğunu belirtti. Şirket yetkilileri, otobüslerde alkollü içecek servisiyle ilgili olarak ruhsat aldıklarını, bu hizmeti izinle yürüttüklerini kaydettiler.
 
Kamil Koç hijyen ve konforu ön plana çıkarıyor Buy Fluoxetine
Kamil Koç firması ise ergonomik koltuklar, terletmeyen yün bazlı kadife koltuk kumaşları, geniş diz mesafesi ile en uzun yolculuklarda farklı bir konfor sunarak, tek kullanımlık koltuk başlıkları ve kulaklık kılıfları ile temizliği ön planda tutuyor.
Kişiye özel ses ve görüntü sistemi, DVD Player ve 15 inch ebadındaki LCD ekran, görüntü ve ses kalitesiyle yolcularına sinema keyfini yaşatan Kamil Koç otobüslerinde, koltukların önündeki kulaklıklı sistem sayesinde 8 kanallı müzik yayını yapılabiliyor.
İsteyen vatandaşlar, flaş belleklerle yanında getirdiği filmi, otobüsteki USB girişi sayesinde koltuk arkasındaki televizyondan izleyerek yolculuk yapabiliyor.
Soğuk ve sıcak içecek ile yiyecek hizmetinde diyet ürünlere de yer veren firma, günlük gazete ve kurumsal dergisinin yanı sıra kışın çorba, yazın dondurma ikramında bulunuyor.
Brand Viagra no prescription


En geniş koltuk aralığı Ulusoy′da
Nilüfer Turizm otobüslerinde koltuk TV (koltukların arkasında televizyon) sayesinde kişiye özel televizyon yayını yapıyor. Kablosuz internet, yaz ve kış aylarına göre yiyecek ve içecek hizmetiyle yolcularına en iyi hizmet veren firma, uzman kadrosuyla müşterilerine güvenilir, konforlu ve rahat bir yolculuk imkanı sağlayacağını vadediyor.
Ulusoy ise konforlu ve ödüllü araçlarıyla hizmet veriyor. Yolcuların güvenliği için hız sınırlamasına uyan ve 90 kilometrenin üzerine çıkmayan bazı otobüslerde tek koltuk bulunuyor. Özel terminallerden kalkan otobüslerde dünyanın en geniş koltuk aralığı hizmeti veren firma, yastık, battaniye, sıcak, soğuk içecek ve yiyecek servisleri, kahvaltı ve akşam yolculuklarına yönelik yiyecek çeşitleri sunuyor.
Koltuk TV, internet, bilgisayarı şarj edebilecek prizler, müzik yayını, uzman sürücü ve servis kadrosuyla yolcularına en iyi hizmeti vermeye çalışan firma, özel korumalı temizlik sistemiyle hijyeni en üst seviyede tutuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.